Gina Pistol, detalii picante despre relația cu Smiley: „Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor…”

Smiley și Gina Pistol formează de mulți ani ani un cuplu, iar în luna martie a acestui an au devenit părinți pentru prima dată

Gina Pistol, detalii picante despre relația cu Smiley: „Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor…”

Smiley și Gina Pistol formează de mulți ani ani un cuplu, iar în luna martie a acestui an au devenit părinți pentru prima dată, cei doi având o fetiță adorabilă pe care au botezat-o Josephine Ana Maria.

Gina Pistol a fost invitată în cadrul unui podcast și a vorbit deschis despre relația cu partenerul ei de cuplu, oferind detalii despre câteva întâmplări care au avut loc la începutul relației lor.

„Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el. Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a vorbit și despre cum a decis alături de Smiley să își crească fetița, recunoscând că decizia de a nu angaja o bonă s-a dovedit a fi destul de solicitantă pentru amândoi.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”, a mai spus ea.

Recent, În cadrul emisiunii „8, 8 si ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de către artist, cei doi au avut un dialog onest în care au vorbit despre începutul relației lor. Gina Pistol a fost cea care a oferit detalii cu privire la momentul în care s-a îndrăgostit de către Smiley, cei doi cunoscându-se de mai mulți ani.

„Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uitam la tine și mi-am zis: „hai că e drăguț băiatul ăsta.” Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uitam așa la tine…”.

Citește și:
Violeta, fiica Andreei Marin, vorbește pentru prima dată despre relația cu mama ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people