Gina Pistol, declarații inedite după ce s-a aflat că Irina Fodor va prezenta noul sezon Asia Express

Gina Pistol a făcut primele declarații după ce s-a aflat că Irina Fodor o va înlocui în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Gina Pistol, declarații inedite după ce s-a aflat că Irina Fodor va prezenta noul sezon Asia Express

După cum știm deja, Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă în luna martie a acestui an și este de la sine înțeles că nu va putea prezenta reality show-ul Asia Express și a fost înlocuită de Irina Fodor, cea care prezintă acum și emisiunea Chefi la cuțite.

Gina Pistol a avut prima reacție după ce s-a aflat că Irina Fodor va prelua coordonarea celor 9 perechi de vedete care vor pleca în această aventură plină de provocări, adrenalină și situații neașteptate. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol pe Instagram Stories.

De asemenea, la postarea de pe pagina de Instagram Asia Express, care anunță noii prezentatori ai emisiunii, Gina Pistol a lăsat un comentariu care a strâns o mulțime de aprecieri din partea fanilor. „Simpaticilor, până data viitoare „ASIA EXPRESS continuă” rămâne pe mâini bune. Să aveți un drum bun și să vă bucurați de aventura asta minunată @irina_fodor @marius.damian.art @iamoase. O să fiu cu ochii pe voi @asiaexpressromania”, a fost comentariul vedetei.

Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări.

În ceea ce privește noul sezon Asia Express, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta.

Citește și:
Ce face și cum arată acum Iulia Frățilă, fosta asistentă a lui Florin Călinescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people