Gina Chirilă, detalii inedite despre căsnicia cu Bogdan Vlădău: „Libertatea trebuie oferită într-o relație”

Gina Chirilă a vorbit despre căsnicia sa cu Bogdan Vlădău și rolul de mamă.

Gina Chirilă, detalii inedite despre căsnicia cu Bogdan Vlădău: „Libertatea trebuie oferită într-o relație”

Gina Chirilă este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind apreciată de sute de mii de urmăritori. La vârsta de 28 de ani, aceasta se bucură de o carieră strălucită, de un soț iubitor și de o fiică minunată. Într-un interviu acordat Playtech Știri, vedeta a dezvăluit cum arată, de fapt, o zi din viața ei și care sunt momentele dificile.

Gina Chirilă a împărtășit secretul căsniciei reușite cu Bogdan Vlădău. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și, chiar dacă au trecut prin momente dificile după infidelitatea lui, modelul a reușit să îl ierte pe soțul său. De atunci, relația lor s-a consolidat, iar cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt parteneri de viață de peste 11 ani, iar între ei există o diferență de vârstă de 15 ani.

Gina Chirilă, despre relația cu Bogdan Vlădău

La început, mulți considerau că relația lor va fi una trecătoare, însă cei doi au demonstrat că se înșală, formând unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

„Nu este foarte grea distanța, dacă ne înțelegem și vorbim înainte. Libertatea trebuie oferită într-o relație. Nu sunt un exemplu, fiecare face ce simte, nu e nimic greșit dacă cineva nu este de acord cu asta, dar mie mi se pare normal să avem parte de libertatea noastră”, a declarat Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, pentru Playtech Știri.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au o fiică adorabilă, pe nume Katia, care va împlini în curând 3 ani. Fotomodelul a dezvăluit cum este să fii mamă și care sunt provocările cele mai mari pentru ea. Modelul a mărturisit că educația copilul îi ocupă foarte mult timp, însă trăiește o perioadă foarte frumoasă a vieții.

„Rolul de mamă este cu suișuri și coborâșuri. Este frumos, dar este și greu. Este în „valuri”, să spun așa… Ea îmi ocupă cel mai mult timp, parenting-ul îmi ocupă timp… În câteva zile va împlini 3 anișori și vom petrece în familie.

Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, modelul a vorbit despre cariera sa. Gina Chirilă este un model foarte apreciat și le-a oferit un sfat tinerelor care își doresc un viitor în acest domeniu.

„Chiar nu știu ce să îți răspund. O să știu când o să crească, o să vorbească și o să îmi explice. Probabil o să știu în momentul respectiv. (n.r. de ce o să o protejeze dacă o să îi calce pe urmă). Sfatul pe care pot să îl dau tinerelor care vor să urmeze calea aceasta este să nu renunțe la educație, să nu creadă că dacă ești model nu trebuie să ai ceva în cap pentru că la sfârșitul zilei tu trebuie să iei deciziile și o decizie luată greșit te costă, cumva, tot parcursul vieții. Să nu renunțe la educație, să nu renunțe la a se descoperi pe ele, de a se autodepăși. Nu mi se pare că modelling-ul anulează educația, părerea mea„, a spus Gina Chirilă.

Citește și:
Cum a apărut Gerard Pique alături de iubita lui, Clara Chia Marti. Imaginea a stârnit controverse pe social media

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people