Gigi Hadid, mesaj dur pentru un fan care i-a criticat înfățișarea

Gigi Hadid a avut un mesaj dur pentru un fan care i-a criticat înfățișarea pe Twitter.

Gigi Hadid, mesaj dur pentru un fan care i-a criticat înfățișarea

Gigi Hadid a avut un mesaj dur pentru un utilizator de Twitter care i-a criticat înfățișarea într-o poză postată de un alt fan.

Modelul a încercat să fie amabilă și a acceptat să facă poză cu o familie pe care a întâlnit-o pe plaja unde avea o ședință foto. Gigi a povestit că era o ședință foto de 12 ore, în soare, în acest timp ea purtând o perucă. Aceasta știa că nu arată perfect, „acest look nu era potrivit pentru o poză cu fani”.

Cu toate acestea, Gigi Hadid nu a vrut să dezamăgească această familie, așa că a acceptat să facă o poză, deși nu arăta foarte bine. Decizia ei, deși minunată pentru acea familie, nu a fost atât de apreciată de alte persoane care au văzut poza pe Twitter, verișoara celei care a făcut poza cu Gigi postând-o pe rețeaua socială.

Un utilizator a scris „Asta este… ceva”, indicând că Gigi Hadid nu arată perfect. O altă persoană a continuat: „De ce arată așa?”.

Modelul a văzut comentariile răutăcioase și a fost dezamăgită de negativitatea utilizatorilor de pe Twitter, după ce a decis să fie amabilă cu acea familie.

„Mă deranjează să văd că există oameni ca tine care funcționează la un astfel de nivel de inteligență încât să privească dincolo de experiența plăcută pe care am avut-o cu familia ta simpatică și să transforme totul în ceva atât de negativ”, a scris Gigi.

Modelul a adăugat, spunând că aceste comentarii nu o afectează pe ea, ci, din contră: „mesajele tale nu mă fac pe mine urâtă, ci pe fac pe tine”.

Citește și:
Gigi Hadid apare pe coperta unei reviste într-o postură neobișnuită

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people