Gigi Hadid apare pe coperta unei reviste într-o postură neobișnuită

Cu ocazia aniversării celor 10 ani de la publicarea primului număr al revistei “Love”, revista a decis să schimbe puțin lucrurile, iar asta i-a șocat de-a dreptul pe cititorii revistei.

Gigi Hadid apare pe coperta unei reviste într-o postură neobișnuită

În locul unei fotografii de copetă cu superbul model, Gigi Hadid, echipa revistei a decis să o pozeze într-o postură destul de înfricoșătoare, cu o mască de iepuraș malefic pe față, similară celei din filmul „Donnie Darko', dar și alături de un cățel foarte simpatic, în speranța că va echilibra puțin lucrurile.

Gigi Hadid a decis încă din copilărie să fie model, iar de-a lungul timpului a muncit foarte mult și a pozat pentru cele mai bine cotate reviste,
dar a avut și colaborări cu brand-uri exclusiviste. Cu siguranță, această copertă este una total neobișnuită pentru ea și pentru întreaga sa carieră.

https://www.instagram.com/p/BlwQBR6HooP/?taken-by=gigihadid

Gigi Hadid a mai apărut pe coperta revistei Love, iar imaginea de copertă de atunci nu seamănă absolut deloc cu cea înfricoșătoare de acum. Pe acea copertă era machiată într-un mod cât mai natural, iar părul era ușor răvășit.

Cu siguranță o preferăm pe Gigi Hadid într-o postură mai glam și, deși coperta ne-a atras atenția, probabil ne așteptăm ca aceasta să revină la stilul obișnuit de a poza.

Citește și:
Gigi Hadid a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu era model

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people