Gigi Hadid a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu era model

În urmă cu 5 ani, viața lui Gigi Hadid s-a schimbat complet. S-a mutat din orașul natal, Los Angeles, California după terminarea liceului pentru a merge la facultate în New York.

Gigi Hadid a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu era model

Asta înseamnă că nu a fost prea departe de podiumurile de modă. Însă Gigi Hadid nu era acolo să studieze moda!

În timp ce noaptea trecută încerca noua funcție a Instagramului, prin care poți pune întrebări pe Instagram Stories, unul dintre fanii ei a întrebat-o ce ar fi vrut să facă dacă nu era model. Gigi a dezvăluit că ea studia psihologia criminalistică la facultate. Da, și pe noi ne-a surprins acest lucru!

Chiar dacă sunt interesată de acest domeniu, cred că dacă aș fi continuat și aș fi avut o carieră în asta, cu siguranță tot aș fi făcut ceva creativ, cum fac astăzi. Chiar și după ce nu voi mai fi model cred că întotdeauna voi face parte din acest domeniu creativ', le-a împărtășit fanilor pe contul ei de Instagram.

Cu toate astea, în același an, Gigi s-a înscris la facultate, a semnat contractul cu IMG Models și și-a reînceput cariera de model. Primul contact cu modeling-ul l-a avut la vârsta de 2 ani, pentru o campanie pentru celebrul brand Guess. În anul 2014, a ajuns pe podiumurile de la New York Fashion Week. Și, în loc să se preocupe de facultate, Gigi a apărut pe coperta CR Fashion Book, care a reprezentat marea ei lovitură în lumea modei.

În cele din urmă, a renunțat la facultate pentru a fi model full-time. Nu a trecut mult, iar ofertele au început să apară. A pozat pentru Sports Illustrated Swimsuit Edition, a prezentat pentru Victorias Secret Fashion Show.

Citește și:
Gigi Hadid era decisa sa devina model inca din copilarie, iar aceste imagini sunt dovada

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people