Gigi Hadid este dată în judecată pentru o fotografie postată pe propriul cont de Instagram

Gigi Hadid este dată în judecată de un fotograf, după ce a postat o fotografie pe Instagram fără să precizeze autorul.

Gigi Hadid este dată în judecată pentru o fotografie postată pe propriul cont de Instagram

Potrivit People, conflictul a pornit după ce Gigi Hadid a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea, ștearsă recent, fără să acorde credit fotografului. Gigi a precizat mai târziu că a găsit imaginea pe Twitter, fără să fie specificat numele celui care a realizat-o. În ziua următoare, și-a exprimat nemulțumirea pe contul de Instagram, anunțând că este dată în judecată pentru postarea fotografiei.

https://www.instagram.com/p/BpF_uK_nivH/?taken-by=gigihadid

„Fotografia este făcută de un paparazzi, în care apar pe stradă după un eveniment la care am participat săptămâna trecută. Am pozat/zâmbit pentru poză pentru că înțeleg că face parte din job-ul meu”, a scris Gigi, evidențiind faptul că este mai mult decât înțelegătoare atunci când paparazzi o fotografiază la evenimente unde se presupune că este și foarte multă presă.

„Este total absurd ca cineva să profite de o situație în care încercam să fiu deschisă, și să mă dea în judecată pentru o poză pe care am găsit-o pe Twitter (fără să fie precizat numele fotografului), pentru o poză pe care a primit oricum bani și pe care a postat-o online”. Gigi s-a adresat și paparazzilor, continuând „Înțeleg că în acest fel vă câștigați traiul, și respect faptul că trebuie să accept acest lucru datorită job-ului pe care îl am. Dar există o limită”.

Citește și:
Gigi Hadid a dezvăluit ce carieră ar fi ales dacă nu era model

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people