Gigi Hadid dezvăluie că are o boală autoimună

Gigi Hadid a decis să le răspundă, în sfârșit, celor care au acuzat-o că este prea „mare” ca să fie model acum ceva timp iar acum celor care îi reproșează că e prea slabă.

Gigi Hadid dezvăluie că are o boală autoimună

Gigi Hadid are întotdeauna cele mai bune răspunsuri când vine vorba despre haterii de pe internet. În acest caz, situația nu este deloc fericită: supermodelul a dezvăluit că suferă de o boală autoimună.

Chiar și când ești un supermodel de talie internațională și apari în campanii de top precum Versace sau Tommy Hilfiger sau pe coperta revistei Vogue (de mai multe ori), se pare că tot nu poți scăpa de comentariile răutăcioase ale celor din jur.

Cu asta s-a confruntat Gigi Hadid, pentru că despre ea vorbim, atunci când mai multe persoane au acuzat-o că este prea slabă, mult mai slabă decât era acum câțiva ani.

Gigi a dezvăluit că atunci când a început, în jurul vârstei de 17 ani, a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o boală autoimună care este cauzată de inflamațiile anormale ale glandei tiroide. „Cei care m-ați numit ați văzut inflamație și retenție de apă din cauza acestei boli', a mărturisit Gigi Hadid.

„Pe parcursul ultimilor ani am urmat tratamente care mă ajută cu aceste simptome', a povestit Gigi. Supermodelul a mai spus că, deși mănâncă la fel acum, pentru că este sănătoasă și nu mai suferă de simptomele bolii, corpul ei s-a schimbat.

Gigi a mai declarat că nu va mai încerca să explice altora de ce corpul ei arată în felul în care arată și că nimeni nu ar trebui să o facă. Mai mult decât atât, Gigi Hadid a făcut un apel pe Twitter pentru empatie și și-a îndemnat urmăritorii să nu mai judece alte persoane, pentru că niciodată nu poți ști întreaga poveste.

back 🚀🗽🗽🗽

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Citeste si:
Imaginea lui Gigi Hadid din calendarul Love a starnit numeroase controverse

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people