Gestul iresponsabil făcut de Regina Elisabeta a II-a a surprins pe toată lumea

Regina Elisabeta a II-a a făcut un gest iresponsabil și neașteptat în cadrul unui eveniment la care a fost prezentă.

Gestul iresponsabil făcut de Regina Elisabeta a II-a a surprins pe toată lumea

În contextul virusului care a produs panică în întreaga lume, COVID-19, Regina Elisabeta a II-a nu a purtat mănuși în cadrul unui eveniment și a dat mâna cu persoanele prezente, având și un motiv pentru asta. Ei bine, Regina a primit prima medalie din aur a Ordinului St. John în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Palatul Buckingham alături de profesorul Mark Compton, care este membru al Ordinului St. John.

Regina Elisabeta a II-a era extrem de fericită pentru că a primit această distincție. Ordinul St. John este un Ordin Regal destul de cunoscut, fiind constituit pentru prima dată prin Carta Regală de o stră-stră-străbunica Reginei Elisabeta, Regina Victoria, în anul 1888.


Săptămâna trecută, Regina Elisabeta a II-a a purtat mănuși în timpul unei ceremonii la Palatul Buckingham, ceea ce a condus la speculații dacă acest lucru era o măsură de siguranță pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Nu este surprinzător faptul că Regina a purtat mănuși, dar ce a atras atenția a fost că ea le purta atunci când acorda diferite onoruri și dădea mâna cu publicul.

În plus, în timpul slujbei în onoarea Commonwealth, mai mulți membri ai familiei regale, precum Prințul Charles, Meghan Markle, Prințul Harry, Kate Middleton și Prințul William nu au dat mâna cu ceilalți participanți pe fondul coronavirusului.

În cadrul Prince’s Trust Awards, Prințul Charles a ales o altă formă de salut, și anume namaste, care presupune o plecăciune în semn de respect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE MOOD (Новый аккаунт) (@themoodmagazine_) pe

Citește și:
Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, depistată cu coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people