Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, depistată cu coronavirus

Soția lui Justin Trudeau a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, a anunțat biroul prim-ministrului Canadei. Aceasta va rămâne în izolare.

Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, depistată cu coronavirus

Soția lui Justin Trudeau a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, a anunțat biroul prim-ministrului Canadei. Aceasta se simte momentan bine și va rămâne în izolare.

Comunicatul oficial a arătat și că: „Prim-ministrul are o stare de sănătate bună, fără simptome. Ca măsură de precauție și urmând sfatul medicilor, și Justin Trudeau va rămâne în izolare pentru perioada stabilită de 14 zile.” Biroul prim-ministrului a mai dat detalii în continuare – sfatul medicului este ca acesta să își continue activitățile zilnice, dar să se auto-monitorizeze, dat fiind faptul că nu a experimentat el însuși simptome.

„Totodată, la sfatul medicilor, nu va fi testat acum, deoarece nu prezintă simptome. Pentru același motiv, medicii au spus că nu există riscuri pentru cei care au intrat recent în contact cu el.”

Soția lui Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau, a dat publicității o declarație. „Deși experimentez simptome inconfortabile ale virusului, îmi voi reveni curând. Să fiu în carantină acasă nu se compară cu lucrurile prin care trec alte familii de canadieni și cu ce au de-a face cei care trebuie să se lupte cu amenințări mai grave asupra sănătății.”

Cuplul are trei copii, dar soția lui Justin Trudeau este singurul membru al familiei care a arătat simptome, a mai comunicat biroul prim-ministrului.

În timpul carantinei, Trudeau însuși își va petrece zilele discutând și ținând întâlniri virtuale de acasă, vorbind cu lideri ai lumii și luând parte la discuțiile Guvernului despre situația generată de coronavirus. Trudeau a discutat recent cu Donald Trump și cu prim-ministrul britanic Boris Johnson.

Și liderul opoziției din Canada lucrează de acasă, după ce nu s-a simțit bine. În unele părți din Canada, școlile s-au închis deja, urmând să rămână astfel până pe 5 aprilie.

Citește și:
Primul caz de coronavirus la Hollywood: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, depistați cu coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video