Gestul emoționant pe care Prințul Harry l-a făcut înainte să vină la înmormântarea bunicului său, în Marea Britanie

Prințul Harry continuă să încerce totul pentru a-și repara relația cu tatăl său, Prințul Charles.

Gestul emoționant pe care Prințul Harry l-a făcut înainte să vină la înmormântarea bunicului său, în Marea Britanie

Înainte să ia primul avion spre Marea Britanie, pentru a participa la funeraliile bunicului său, Ducele de Edinburgh, Prințul Harry i-ar fi scris tatălui său o scrisoare „foarte personală” în care promitea să „respecte instituția”, relatează Daily Mail.

Potrivit The Mirror, în scrisoare Harry și-a „conturat motivele plecării” din familia regală britanică – acesta a vrut să intre în contact cu tatăl său în timp ce se pregătea să se întoarcă pentru prima dată în Marea Britanie, și ar fi fost „forțat să scrie scrisori” după o „ruptură totală de comunicare” cu el.

„I-a trimis o scrisoare foarte personală tatălui său încercând să îndrepte lucrurile, însă tensiunile sunt încă la cote maxime iar lucrurile nu s-au așezat deloc cum și-ar fi dorit”, a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale britanice pentru aceeași publicație.

Decizia fostului Duce de Sussex vine după ce relația dintre el și Prințul Charles părea să fi fost profund zdruncinată de interviul lui Harry și al soției sale, Meghan Markle cu Oprah Winfrey. Acolo, Prințul Harry a mărturisit că tatăl lui nu îi mai răspunde la telefon de o bună bucată de vreme, susținând că se simte „dezamăgit” de acest comportament, mai ales că Prințul Charles „a trecut prin ceva asemănător”.

„Știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Îl voi iubi mereu, dar sunt multe răni în urmă”, i-a spus Prințul Harry gazdei Oprah Winfrey. „Voi continua să fac din asta o prioritate, să încerc să repar această relație.”

Prințul Charles, la rândul lui, rămâne „extrem de rănit” de decizia lui Harry și a lui Meghan Markle de a lua parte la controversatul interviu, transmis de CBS chiar în timp ce Prințul Philip se afla în spital.

Cum era de așteptat, în timpul ceremoniei de înmormântare a Prințului Philip nu s-a putut vorbi de discuții prea tensionate în interiorul familiei. „A fost un fel de acord nerostit între toți membrii familiei să lase toate problemele personale deoparte și să se concentreze pe sprijinul acordat Reginei”, povestește o sursă The Mirror. „Nu era nici timpul, nici locul potrivit pentru astfel de lucruri, mai ales într-un moment cu o încărcătură emoțională atât de mare pentru toată lumea”.

După înmormântarea bunicului lor, Prințul Harry și Prințul William au petrecut două ore împreună, cu ușile închise, la Castelul Windsor. Celor doi li s-a alăturat și tatăl lor, Prințul Charles, a declarat o sursă pentru The Sun. Potrivit surselor, discuția de familie a fost neproductivă, dar ea a fost văzută, totuși, de unii apropiați ca un pas în direcția cea bună.

Se spune că Prințul Charles își dorește cu ardoare o reconciliere cu fiul său, în timp ce William este mai precaut și ezitant. „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că aceste conversațiile private vor rămâne private”, susține o sursă Vanity Fair.

Nerăbdător să fie din nou alături de soția lui, care nu l-a putut însoți la înmormântarea bunicului său din cauza sarcinii avansate, Harry se va întoarce în curând acasă, în SUA, unde urmează o altă perioadă de carantină. Fratele și tatăl său plănuiesc deja niște întrevederi în cadrul cărora vor discuta viitorul familiei regale. Charles și William se vor consulta cu Regina privind îndatoririle fiecăruia dintre membrii familiei pentru următoarele două generații, potrivit surselor The Telegraph.

Citește și:
Ce semnificație au avut bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat la funeraliile Prințului Philip

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people