Gestul cu care Lidia Buble și-a îngrijorat fanii. Ce se întâmplă cu cântăreața

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. Care este motivul și ce se întâmplă cu artista?

Gestul cu care Lidia Buble și-a îngrijorat fanii. Ce se întâmplă cu cântăreața

Lidia Buble are o relație extrem de apropiată cu fanii ei și mereu împărtășește cu aceștia diferite momente din viața ei, dar le și răspunde curiozităților pe care le au cu privire la ea. Însă, gestul pe care artista l-a făcut recent i-a îngrijorat pe aceștia.

Fanii Lidiei Buble au fost surprinși să vadă faptul că artista și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu un fundal negru. Același lucru s-a întâmplat și pe contul personal de Instagram, acolo unde toate imaginile artistei sunt șterse. Urmăritorii cântăreței s-au gândit la faptul că ar traversa un moment trist, mai exact pierderea unei persoane, drept urmare i-au transmis o mulțime de mesaje de condoleanțe, dar și de susținere.

De asemenea, unii dintre fani s-au gândit și la ipoteza conform căreia conturile artistei de social media ar fi fost atacate de hackeri. 

Însă, Lidia Buble nu trece printr-un moment dificil și conturile ei de pe rețelele de socializare nu au fost atacate de hackeri. Motivul pentru care și-a pus aceste fotografii la profilurile de Facebook și Instagram are legătură cu o pauză pe care artista dorește să o ia de la social media

Potrivit spynews.ro, Lidia Buble își dorește să facă un „detox”, conform PR-ului ei, așa că a decis că este momentul potrivit să renunțe pentru o perioadă la activitatea de pe Internet și, probabil, să se bucure de câteva momente de liniște și relaxare.

Astfel că, fanii Lidiei Buble nu au motive pentru care să fie îngrijorați cu privire la artistă, aceasta dorind să se concentreze în prezent pe alte lucruri și să își acorde o pauză de la rețelele de socializare. 

Lidia Buble a vorbit ultima dată cu urmăritorii de pe Instagram în urmă cu o zi, atunci când le-a povestit faptul că a făcut pană în timp ce se afla în drum spre orașul ei natal, Deva. Din fericire, la scurt timp după cântăreața a apelat la serviciile unei firme care se ocupă cu astfel de probleme și a putut să își continue drumul. 

Citește și:
Adelina Pestrițu, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „Mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele…'

Foto Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people