Smiley și Gina Pistol, surprinși în ipostaze tandre pe Instagram: „Să nu faceți așa ceva acasă”

Smiley și Gina Pistol au fost surprinși în momente tandre pe rețelele de socializare. Fanii au rămas uimiți de sărutul pasional dintre cei doi, printre rafturile unui supermarket.

Smiley și Gina Pistol, surprinși în ipostaze tandre pe Instagram: "Să nu faceți așa ceva acasă"

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc de câțiva ani o poveste de dragoste, însă de fiecare dată au rămas discreți când a venit vorba de viața lor privată. Cu toate acestea, un video pe care artistul l-a publicat pe Instagram a stârnit mai multe controverse.

Cei doi au fost surprinși sărutându-se pasional, printre rafturi, ca doi adolescenți. Momentul pasional din supermarket a stârnit reacții din partea fanilor. Unii dintre ei s-au arătat uimiți de ipostazele în care i-au văzut pe Smiley și Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol, sărut pasional printre rafturi

După explozia de comentarii și reacții din partea internauților, Smiley a ținut să clarifice situația pe contul său de Instagram. Artistul a mărturisit că era vorba despre o scenă filmată pentru noul său videoclip, o „cascadorie”, așa cum a numit-o artistul.

„Bună dimineața. Am postat ieri pe Instagram-ul meu un filmuleț în care mă pup cu Gina și au comentat foarte mulți, au comentat unii și foarte urât. S-au scandalizat de-a dreptul de această manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez după-amiaza asta, care se numește „Mi-aduc aminte.” E a patra parte din serialul pe care îl tot lansez, la care nu au comentat oamenii care au comentat la postarea asta”, le-a mărturisit Smiley fanilor.

Smiley a continuat să sublinieze faptul că ceea ce fanii au văzut în imagini este un scenariu pentru videoclip. Ba mai mult, el le-a recomandat celor scandalizați de cele văzute să nu vizioneze videoclipul său. Motivul ar fi că acesta conține și mai multe imagini specifice.

„Aș vrea să vă asigur că e doar o cascadorie și așa ceva nu se întâmplă în viața reală între noi doi, niciodată. Deci stați liniștiți. Iar pentru cei care au fost scandalizați de ceea ce au văzut în imaginile pe care le-am postat, le recomand să nu se uite diseară la 6-6 jumate când vom posta clipul pentru că este plin cu așa ceva și devine și mai rău. Vă rog să nu vă uitați. Și să nu faceți așa ceva acasă. Deci nu vă recomand deloc!”, a spus Smiley.

Într-un final, amuzat de toată isteria cauzată pe rețelele de socializare, Smiley le-a spus fanilor că în imagini nu sunt nici măcar el cu Gina, ci niște cascadori. Ba mai mult, la discuție a participat pe fundal și partenera artistului, care s-a auzit râzând de situație.

„Și ca să v-o zic pe aia dreaptă, nici măcar nu suntem noi în imagini, sunt doi cascadori care joacă aceste scene în locul nostru”, a mai spus cântărețul.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Citește și:
Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people