Gerard Pique speră la o împăcare cu Shakira? Gestul neașteptat făcut de fotbalist

Gerard Pique a fost surprins într-o ipostază prin care le-a dat de înțeles fanilor că își dorește o împăcare cu Shakira.

Gerard Pique speră la o împăcare cu Shakira? Gestul neașteptat făcut de fotbalist

Vestea despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique a surprins pe toată lumea, iar în ultima perioadă au fost în centrul atenției. Recent, fotbalistul a fost surprins într-o ipostază prin care le-a dat de înțeles fanilor că ar vrea să se împace cu artista.

Gerard Pique a fost surprins într-o ipostază inedită

Un fan al fotbalistului l-a surprins pe acesta într-un videoclip care a ajuns viral pe rețelele de socializare. Fanii au bănuit imediat că Gerard Pique nu a uitat-o pe fosta sa parteneră și că ar vrea să se întoarcă la ea. Videoclipul postat pe TikTok a devenit subiect de discuție pentru internauți, dar și în presa spaniolă. În imagini, sportivul își conduce mașina sa de lux în timp ce asculta una dintre piesele Shakirei.

Pique a fost imortalizat ascultând o melodie de-a fostei sale partenere, care datează de la începuturile carierei sale, în anii ’90. „Seguir amandote” („Voi continua să te iubesc”) este piesa pe care Pique a ascultat-o nostalgic, iar fanii au bănuit imediat că este un mesaj către Shakira. Totodată, una dintre persoanele care l-au surprins pe Pique a declarat pentru televiziunea spaniolă că fotbalistul ar fi fost de-a dreptul emoționat și că ar fi avut lacrimi în ochi.

Pe de altă parte, lumea este împărțită în două tabere, după ce a apărut videoclipul cu Pique în social media. Unii sunt de părere că, de fapt, videoclipul este prelucrat și fotbalistul nu ar fi ascultat melodia Shakirei, ci a fost pusă pe fundal pentru a crea confuzie. Cu toate acestea, fanii cuplului speră la o împăcare.

În urmă cu câteva săptămâni, Shakira și Gerard Pique anunțau printr-o declarație comună că se despart, cerând astfel intimitate în această perioadă dificilă.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este anunțul comun pe care l-au făcut Shakira și Gerard Pique în urmă cu mai bine de o lună.

Citește și:
Ivana Trump: circumstanțele decesului și primele reacții ale lui Donald Trump și ale copiilor lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people