Gemenele Lisei Marie Presley, traumatizate de moartea mamei lor. Ce decizie radicală au luat fetițele

Gemenele Lisei Marie Presley nu doresc să se întoarcă în casa în care mama lor a fost găsită în stop cardio-respirator.

Gemenele Lisei Marie Presley, traumatizate de moartea mamei lor. Ce decizie radicală au luat fetițele

Gemenele Lisei Marie Presley sunt profund traumatizate de moartea subită a mamei lor și nu se vor întoarce în casa în care aceasta a făcut stop cardiac. Potrivit TMZ, Finley și Harper, în vârstă de 14 ani, au petrecut mult timp la casa Priscillei Presley din L.A. de la moartea Lisei.

Gemenele Lisei Marie Presley nu se întorc în casa mamei lor

De asemenea, publicația a relatat că alături de ele a fost și sora lor mai mare, Riley Keough, dar și tatăl gemenelor, Michael Lockwood, pentru a fi alături de cele mici în această perioadă extrem de dificilă. Momentan, se crede că cele două gemene nu se vor întoarce în casa mamei lor, unde a fost găsită joi în stop cardio-respirator.

Potrivit TMZ, menajera Lisei Marie a descoperit-o pe aceasta în plin stop cardiac joi dimineață, chiar în momentul în care Danny Keough, fostul soț al Lisei Marie care locuia cu ea, a ajuns acasă după ce le-a lăsat pe gemene la școală. Keough a început imediat manevrele de resuscitare, iar paramedicii au reușit să-i ia pulsul înainte de transport, dar Lisa Marie a murit ulterior la spital.

Biroul medicului legist din comitatul L.A. așteaptă rezultatele unui raport toxicologic înainte de a stabili cauza oficială a morții.

În urma decesului Lisei Marie Presley, fiicele sale vor moșteni celebra proprietate a starului rock, Graceland. După moartea lui Elvis Presley, fiica sa a primit valoroasa proprietate,  într-un trust care s-a dizolvat la împlinirea a 25 de ani în 1993, moment în care a devenit singura proprietară.

Proprietatea din Memphis, Tennessee, care se află într-un fond fiduciar, va fi în beneficiul lui Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și al gemenelor Harper și Finley Lockwood, în vârstă de 14 ani, a confirmat luni un reprezentant al Graceland pentru People.

Nu numai că Lisa Marie a crescut în acea casă, dar este și locul unde Elvis a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani, când fiica sa avea 9 ani.

Citește și:
Ce spune Andreea Marin despre zvonul că s-ar fi logodit cu Adrian Brâncoveanu: „Sunt fericită'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people