Gabriela Prisăcariu, în ipostaze sexy pe Instagram. Clipul cu care soția lui Dani Oțil a surprins pe toată lumea

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în vacanță în Maldive.

Gabriela Prisăcariu, în ipostaze sexy pe Instagram. Clipul cu care soția lui Dani Oțil a surprins pe toată lumea

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au o familie superbă, de care se bucură din plin. Cei doi au împreună un băiețel adorabil, pe nume Luca Tiago, în vârstă de un an și jumătate.

Modelul postează adesea pe rețelele de socializare imagini de familie, din diverse vacanțe sau cu momente importante din viața ei. Ea a dezvăluit recent că se află în vacanță în Insulele Maldive împreună cu soțul ei și a împărtășit câteva imagini în care apare în costum de baie, fotografii care au atras imediat atenția și admirația fanilor.

Cu toate acestea, una dintre cele mai apreciate, dar și criticate postări ale sale o reprezintă un clip în care Gabriela Prisăcariu apare făcând duș, dezbrăcată. Totuși, părțile intime ale sale sunt strategic acoperite de câteva frunze de decor, dovadă că persoana care a filmat, cel mai probabil soțul ei, nu a vrut ca videoclipul să atragă și mai mult atenția.

Așa cum era de așteptat fanii s-au întrecut în comentarii, atât pozitive cât și negative. Dacă unii au apreciat măiestria celui care a filmat și felul în care arată Gabriela, alții au criticat-o pe motiv că este prea slabă sau că astfel de clipuri nu sunt potrivite pentru o mămică.

„Vai mama voastră. Ați uitat că aveți copil. Săracul copil”, „Anorexia se apropie”, „Scuze, dar în România se exagerează cu slăbitul ăsta. Ești prea slabă”, „Nu este vorba de cum arăti, este vorba că tu, în general, nu ai altceva de arătat decât corpul… trist că te mândrești doar cu atat!”, sunt doar o parte din comentariile negative scrise de urmăritori.

Cum s-a schimbat viața celor doi de când s-au căsătorit

Dani Oțil a făcut recent o serie de dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Gabriela Prisăcariu și ce planuri de viitor are pentru fiul lui, Luca Tiago. Prezentatorul TV a oferit detalii din intimitate și a precizat cum i s-a schimbat viața după căsătorie.

De această dată, Dani a oferit o serie de mărturisiri la „Neatza cu Răzvan și Dani” despre căsnicia cu soția sa. Prezentatorul a spus, într-o notă de amuzament, că a fost aproape să ajungă la psiholog după ce partenera lui i-a spus că are nevoie de trei perechi de șlapi pentru casă, fiecare cu o întrebuințare diferită.

„Când ești necăsătorit, nu ai șlapi, când ești căsătorit încep să apară, însă ți se explică că nu-i porți corect. Uite așa ajungi la psiholog. Ți se spune că șlapii de dus la garaj sunt unii, ăia de casă sunt unii, iar aia de dus afară sunt alții.”, a explicat Dani Oțil.

Cu toate că viața i s-a schimbat considerabil de când a devenit tată, Dani Oțil radiază de fericire de fiecare dată când este în preajma fiului său. Deși Luca Tiago are doar un an, tatăl lui are mari planuri pentru el. Dani a precizat că își va susține copilul în toate activitățile și îl va încuraja să fie tot timpul cel mai bun în orice face.

Cum Dani este un mare împătimit al curselor, acesta îi va insufla pasiunea sa și fiului lui. Prezentatorul vrea să îl ducă încă de mic pe Luca Tiago la cursele de motor, iar după ce va crește, îl va lăsa să participe singur. Desigur, el va fi cel mai mare susținător al său și primul în mulțime.

„O să fiu în jocul lui. O să-i spun că ‘te bate tati dacă nu ești pe locul 1.’ O să fiu la gardul fiecărei curse la care o să participe. Nu e o glumă, bineînțeles, chiar o să fiu acolo!”, a explicat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și:
Cum arată Andreea Antonescu la două săptămâni după ce a devenit din nou mamă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people