Gabriela Prisăcariu, criticată pe social media. Care este motivul și cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a iscat un val de reacții pe rețelele de socializare.

Gabriela Prisăcariu, criticată pe social media. Care este motivul și cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci, modelul a avut mare grijă la silueta sa. Soția lui Dani Oțil a revenit la scurt timp după naștere în sala de sport, iar acum se mândrește cu rezultatele sale.

Gabriela Prisăcariu a fost criticată de câteva persoane care o urmăresc pe Instagram. Care este motivul pentru care soția lui Dani Oțil a primit comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare și cum a ales să le răspundă?

Recent, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe social media un videoclip, menit a o arăta înainte și după aplicarea machiajului, în care modelul în vârstă de 30 de ani apare îmbrăcată într-o helancă neagră, însă fără a purta sutien. Unii dintre urmăritorii ei au apreciat-o și complimentat-o, însă, cu toate acestea, au fost și câțiva care au considerat că ținuta ar fi provocatoare.

„Măcar atât, oricum altceva nu ai de oferit”, „Vezi, c-ai uitat să-ți pui sutien!”, „E scump gazul iarna asta”, „A văzut cineva machiajul?”, „Câteodată o dai în penibil spre vulgar”, „Cel mai urât e când se văd sfârcurile la o femeie. Sincer, cred că te poți pune în valoare cu multe altele”, „Penibil”, sunt câteva dintre comentariile primite de Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Au existat și fani care i-au taxat pe cei care au lăsat comentarii răutăcioase și i-au luat apărarea soției lui Dani Oțil.

„Sutienul a fost inventat pentru a susține sânul, pentru femeile al căror bust este mare, greu și se întâlnește cu zona buricului și, clar, dureri de coloană, mai nou, de ceva ani… și pentru cele care nu au bust construit în asa fel încât buretele să creeze o formă frumoasă în zona respectivă, pentru anumite ținute și pentru stima de sine! În niciun caz pentru cele care au un bust precum al Gabrielei decât pentru perioada de după implant (bustiere speciale). Toți avem s*****i, care-i treaba de trebuie ascunse în sutien?!? Le ține sub bluză… total corespunzător pentru a fi decentă!!! Postările de genul sunt făcute tocmai pentru a crea aceste mii de comentarii. Deci, pe lângă că este „mișto”, o duce și capul!!”, este un alt mesaj pe care Gabriela l-a primit la postare.

Gabriela Prisăcariu nu s-a lăsat afectată de valul de comentarii, ba chiar a și glumit pe seama acestora.

„Am văzut că helanca mea a făcut ravagii, așa că m-am decis să o păstrez și pentru acest story”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, unde le-a spus urmăritorilor ce produse de păr folosește.

Citește și:
Modul inedit în care Monica Bîrlădeanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people