Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a împlinit 29 de ani, iar prezentatorul TV i-a transmis un mesaj special.

Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a împlinit 29 de ani. Cu această ocazie, modelul a publicat pe Instagram o fotografie cu ea și fiul ei, Luca Tiago, și care a fost însoțită de un mesaj special. 

„Ziua mea de naștere arată diferit de anul ăsta! Bună dimineața #29”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram făcând referire la faptul că anul acesta a devenit mamă pentru prima dată.

De asemenea, și Dani Oțil a ținut să transmită un mesaj emoționant în ziua în care soția lui, Gabriela Prisăcariu, a împlinit 29 de ani. „#Supereroul meu”, a scris prezentatorul TV pe Instagram, alături de o imagine cu el și Gabriela.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, au devenit părinți pe 10 septembrie 2021. Cei doi și-au botezat fiul pe 24 octombrie, în cadrul unui eveniment discret, organizat în mare secret, la care au participat doar familia și prietenii cuplului. Cei doi au ales ca Laura Dumitru și Homan Tandi Jono să fie cei care l-au creștinat pe Luca Tiago, după cum a anunțat proaspăta mămică pe Instagram. Ea a postat o imagine cu nașii, așa le-a și mulțumit.

Pentru eveniment, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales ținute simple – Oțil a purtat un costum albastru, iar soția sa – unul roșu.

Creștinarea fiului lor, Luca Tiago, a fost celebrată în restaurantul pe care prezentatorul TV îl deține în București printr-o petrecere la care au luat parte doar familia, nașii și cei mai apropiați prieteni. Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Raluka, care a cântat câteva piese. La eveniment au fost prezenți și Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai 2021. Au avut parte de o petrecere restrânsă, iar printre invitați s-au numărat Răzvan Simion, chef Nicolai Tand, Ramona Olaru, Florin Ristei și partenera lui, Naomi Hedman, Mihai Bobonete și soția lui.

Citește și:
Mesaj emoționant pentru Lorena Buble de la sora ei, Lidia Buble

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people