Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii. Soția lui Dani Oțil a povestit ce s-a întâmplat: „Nu pot să îmi revin”

Gabriela Prisăcariu a povestit care este motivul pentru care a avut nevoie de perfuzii și îngrijiri medicale.

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii. Soția lui Dani Oțil a povestit ce s-a întâmplat: „Nu pot să îmi revin”

Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile. Soția lui Dani Oțil a ajuns într-un centru specializat și este pe perfuzii după ce a acuzat stări de oboseală și rău. Modelul a povestit pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat și care este starea ei de sănătate acum.

Partenera de viață a prezentatorului TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu s-a simțit foarte bine în ultimele zile și le-a povestit internauților că nu știe ce anume îi cauzează starea atipică de oboseală. Pentru a-și da un boost de energie, Gabriela Prisăcariu a apelat la ajutor specializat și a mers la o clinică medicală pentru o perfuzie cu vitamine.

Gabriela Prisăcariu a avut nevoie de perfuzii

Modelul a spus pe Instagram că are imunitatea scăzută și se simte mai obosită decât în mod normal. Ba mai mult, Gabriela Prisăcariu a precizat că nu reușește să își revină din această stare, motiv pentru care a mers la clinică pentru câteva investigații. Vedeta i-a ținut la curent pe fani cu toate detaliile și a postat imagini în timp ce avea o perfuzie cu vitamine.

„Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin. (…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită. (…) Concluzia este că arat mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domnul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…„, a povestit Gabriela Prisăcariu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu petrece extrem de mult timp cu fiul ei, care recent a împlinit 10 luni. Cei doi părinți ai lui Luca Tiago au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre adorabile cu fiul lor cu această ocazie. Soția lui Dani Oțil obișnuiește să posteze des imagini adorabile de familie, iar cele cu prezentatorul TV și băiețelul lui împreună sunt cele mai apreciat de fani.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people