Fostul soț al regretatei Naya Rivera s-a mutat cu sora actriței

Ryan Dorsey, fostul soț al regretatei Naya Rivera, s-a mutat cu Nickayla, sora actriței.

Fostul soț al regretatei Naya Rivera s-a mutat cu sora actriței

Ryan Dorsey, fostul soț al regretatei Naya Rivera, a devenit foarte apropiat de Nickayla, sora actriței din Glee.

Ryan Dorsey, în vârstă de 37 de ani, s-a mutat cu Nickayla, în vârstă de 25 de ani, pentru a avea grijă de Josey, fiul în vârstă de 5 ani pe care Dorsey îl are din căsătoria cu Naya Rivera, după ce actrița s-a înecat accidental în luna iulie.

Ryan și Nickayla s-au mutat într-o casă cu trei dormitoare, cei doi fiind fotografiați în timp ce mutau lucrurile lui Dorsey din fosta lui locuință. Cei doi au fost văzuți și la cumpărături, iar în mai multe poze publicate de Dailymail cei doi apar ținându-se de mână.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Four23 (@thefour23) on

Nickayla, sora actriței Naya Rivera, a comentat știrea pe contul ei de Instagram, punând însă accent pe faptul că principala ei preocupare în acest moment este să aibă grijă de Josey, fiul regretatei vedete. „În cel mai întunecat moment al vieții mele, singurele lucruri care sunt importante pentru mine sunt familia și prietenii mei. A fi alături de nepotul meu este important. Nu mă preocupă cum arată lucrurile pentru că nimeni nu poate vedea fiecare moment chinuitor pe care noi îl îndurăm. Am învățat că ceea ce contează cel mai mult este să arăți compasiune și nu să îi judeci pe alții.”

Ryan Dorsey, care deține custodia completă a lui Josey, nu a comentat încă cu privire la această situație pe care mulți o consideră ca fiind destul de ciudată, chiar nepotrivită.

Ryan Dorsey și Naya Rivera s-au căsătorit în iulie 2014, iar pe 17 septembrie 2015 a venit pe lume fiul lor, Josey. Cei doi s-au despărțit pentru o perioadă în 2016, dar ulterior s-au împăcat, despărțirea definitivă având loc în 2018.

Pe 25 iulie, Dorsey i-a adus un omagiu regretatei actrițe prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Este atât de nedrept… nu există suficiente cuvinte pentru a exprima golul pe care l-ai lăsat în inimile tuturor. Nu pot să cred că asta este acum viața. Nu știu dacă voi crede asta vreodată. Erai chiar aici… Tocmai am fost să înotăm cu Josey cu o zi înainte. Viața nu este deloc dreaptă. Nu știu ce să spun…. Sunt recunoscător pentru momentele noastre și călătoria noastră care ne-a adus împreună și ne-a oferit cel mai dulce și mai bun și mai inteligent băiețel la care nici nu puteam visa. Îmi amintesc uneori că te supărai pe mine: Ryan poți să nu mai postezi atâta pe Snapchat! Haha Sunt fericit că nu te-am ascultat pentru că am sute și probabil mii de poze și de clipuri pe care Josey le va avea întotdeauna și va afla că mama lui l-a iubit mai mult decât pe propria ei viață și ce mult ne-am distrat împreună în copilăria lui. Viața este despre vremuri frumoase și vremuri urâte, însă Josey face ca cele urâte să fie mai bune pentru că este o parte din tine care va fi mereu alături de noi. El nu va uita niciodată de unde a venit. Te vom iubi întotdeauna”.

Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost înmormântată pe 24 iulie, la Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles, potrivit certificatului de deces obținut de revista People. Pe certificatul de deces, la cauza morții este menționat faptul că actrița „s-a înecat” și este precizat că Rivera a decedat „în numai câteva minute”. Potrivit People, documentul mai specifică faptul că nu au existat alte condiții semnificative care au contribuit la decesul actriței din serialul Glee.

Pe 13 iulie, corpul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost recuperat din apele lacului Piru din California, la 5 zile după ce a fost dată dispărută. Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile au precizat că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, a fost găsit singur în barcă.

Citește și:
A fost stabilită cauza decesului actriței Naya Rivera

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people