Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios, iar artista a impresionat cu ținuta purtată la marele eveniment

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios în urmă cu câteva zile, iar artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios, iar artista a impresionat cu ținuta purtată la marele eveniment

Fiul Ancăi Țurcașiu trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Acesta și-a unit destinele cu iubita lui, Andreea, spre bucuria familiilor și a prietenilor. Vedeta este și ea în culmea fericirii și a postat o serie de imagini superbe de la marele eveniment.

Actrița este cât se poate de fericită după ce fiul său Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit religios cu iubita lui, Andreea, la 3 luni de la cununia civilă. Anca Țurcașiu a postat imagini de la starea ceremonie, unde familia și prietenii apropiați au fost martorii uniunii celor doi. Alături de fotografiile publicate, actrița a precizat că este foarte fericită și a avut emoții foarte mari la eveniment.

„Iubiții vieții mele!
Ziua cea mare a sosit.
Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea.
Am avut emoții foarte mari.
Dar, sunt atât de fericită!
Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare, dezvăluind câteva fotografii de la eveniment.

Fanii au coleșit-o cu mesaje de felicitări și, în același timp, au ținut să aprecieze ținutele purtate de tinerii îndrăgostiți, dar și de artistă.

Mireasa a optat pentru o rochie albă, vaporoasă și de lungime medie, accesorizată pe cap cu o voaletă, în timp ce mirele a ales un costum închis la culoare. În ceea ce o privește pe Anca Țurcașiu, ea a ales o rochie roșie, asimetrică, ce îi punea în valoare silueta impecabilă. De la ceremonie a lipsit însă fostul soț al artistei.

Cu ce se ocupă nora actriței

Vedeta a devenit oficial soacră mare și este în culmea fericirii. Ba mai mult, se pare că actrița își adoră nora și este încântată că acum formează cu toții o familie. Andreea, nora artistei, lucrează ca asistent universitar și predă la o facultate.

Împărtășind aceeași pasiune cu soția lui, de a preda mai departe cunoștințele acumulate, fiul Ancăi Țurcașiu este profesor de snowboard. Cu toate că nu i-a urmat pașii mamei sale spre o carieră artistică, acesta se bucură din plin de sporturile de iarnă și bucuria de a-i învăța și pe alții să le practice.

Anca Țurcașiu a vorbit în repetate rânduri despre fiul ei și cât de mândră este de el. Acum, vedeta se mândrește și cu nora ei, pe care o vede ca pe o fiică. Actrița se declară o soacră fericită, spunând despre soția fiului ei că nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă.

Citește și:
Vedeta PRO TV Roxana Hulpe s-a căsătorit, iar imaginile de la nuntă sunt superbe

Foto: Instagram, Facebook Anca Turcasiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people