Anca Țurcașiu, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă de după divorț: „Bărbații sunt foarte fricoși”

Anca Țurcașiu a vorbit despre despre viața ei amoroasă de după divorț și a recunoscut dacă este sau nu pregătită pentru o relație.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă de după divorț: „Bărbații sunt foarte fricoși”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, care este tot timpul cu zâmbetul pe buze și într-o formă excelentă. Fanii se întreabă care este secretul ei, dar mai ales cum este viața ei după divorț. Vedeta a declarat că nu duce lipsă de complimente și atenții din partea admiratorilor și a dezvăluit dacă este pregătită sau nu pentru o nouă relație.

Cum arată viața amoroasă pentru Anca Țurcașiu, după divorț

Într-un interviu acordat pentru revista Viva!, Anca Țurcașiu a oferit detalii inedite despre viața ei sentimentală. După divorțul de Cristian Georgescu, fanii s-au întrebat dacă este sau nu într-o nouă relație și cum vede acum lucrurile. Actrița a spus că ea se simte pregătită pentru a începe o relație nouă, însă bărbații nu sunt suficient de curajoși când sunt în preajma ei.

„Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși, iar cu Bradley Cooper e… complicat! Ce să facem?”, a spus vedeta pentru Viva!

În ceea ce privește partenerul ideal, Anca Țurcașiu se raportează la familia ei. Pentru ea, tatăl și bunicul ei au fost exemplele cele mai bune și caută la bărbatul de lângă ea anumite calități. Vedeta a povestit cu drag despre copilăria alături de tatăl și bunicul ei și a spus că și în ziua de astăzi are parte de aceeași grijă din partea părinților.

„Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl, de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești. Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: „Ai 10 minute?”. „Da, tată!” „Vreau să îți citesc două poezii.” Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul care să mă mângâie.”, a mai spus Anca.

„Bărbații sunt foarte timizi”

Deși este pregătită pentru o nouă relație amoroasă, Anca Țurcașiu a spus că nu găsește încă partenerul care să ia inițiativa. Potrivit declarațiilor sale, bărbații se intimidează în preajma ei și nu a dat peste cel care să aibă suficient curaj. Cu toate acestea, vedeta nu este lipsită de complimente și cadouri din partea admiratorilor.

„Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. (…) De frumusețe, mă și scoate din minți că am câte un rol în care, pe cuvânt, e o performanță. Și la final vine cineva și spune: „Vai, dar ce frumoasă ați fost!”. Dar spuneți ceva despre toată munca mea de acolo! Asta cu frumusețea, stau și mă gândesc cum mă vede lumea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am avut o mamă superbă, o combinație între Claudia Cardinale și Gina Lollobrigida, două mari frumuseți ale anilor 60, și o moștenesc, semăn cu ea. Cred că are o foarte mare importanță gena în toată povestea asta, dar și munca de zi cu zi, pentru că, până la urmă, am ajuns să fiu în formă la vârsta asta fiindcă muncesc foarte mult pentru asta. Mă refer la absolut tot. Singurul lucru pe care îl mai greșesc este lipsa de somn, poate nu dorm suficient.”, a declarat actrița.

Citește și:
Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people