Fiica Alessandrei Stoicescu are COVID-19! Cum se simte micuța Sara, în vârstă de 1 an și 5 luni

După ce prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu a anunțat că soțul ei, Sergiu Constantinescu, este infectat cu noul coronavirus, aceasta a anunțat că și fetița lor s-a infectat.

Fiica Alessandrei Stoicescu are COVID-19! Cum se simte micuța Sara, în vârstă de 1 an și 5 luni

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit pe contul ei de Instagram faptul că soțul ei, Sergiu Constantinescu, în vârstă de 48 de ani, este infectat cu noul coronavirus.

Alessandra Stoicescu și-a anunțat fanii că și fetița lor, Sara, în vârstă de 1 an și 5 luni, s-a infectat cu coronavirus și a vorbit despre starea de sănătate a micuței.

Prezentatoarea TV a precizat că, în ceea ce o privește pe Sara, simptomele COVID-19 au fost reprezentate doar de febră și stare de somnolență. A doua zi de la aflarea rezultatului pozitiv, spune vedeta, Sara are poftă de mâncare și a început să doarmă mai puțin. În cazul soțului ei, Sergiu, simptomele au fost comune: dureri musculare și febră.

După aflarea veștii, la rândul ei, Alessandra Stoicescu a decis să-și facă testul pentru COVID-19. Din fericire, rezultatul a fost unul negativ, însă prezentatoarea TV a decis că va rămâne în izolare alături de soțul ei având în vedere faptul că este contact direct. Alessandra Stoicescu a mărtuisit că percepe această situație ca un semn al destinului și anume faptul că sărbătorile trebuie trăite în familie.

„Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare, postând filmulețe cu Sara în timp ce ajuta la împodobitul bradului.

„Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut.

Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a dezvăluit Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în vara anului 2013, nașii acestora fiind cuplul Gabriela Firea – Florentin Pandele. Cei doi au împreună o fiică, Sara Maria Francesca, în vârstă de 1 an și jumătate. Micuța a venit pe lume pe 29 iulie 2019.

Citește și:
Donald și Melania Trump, ultimul portret oficial de Crăciun

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people