Ferma familiei lui Jennifer Lawrence a ars aproape complet într-un incendiu

Ferma din Kentucky a familiei lui Jennifer Lawrence a ars aproape complet într-un incendiu care a avut loc la finalul săptămânii.

Ferma familiei lui Jennifer Lawrence a ars aproape complet într-un incendiu

Anunțul că ferma din Kentucky a familiei lui Jennifer Lawrence a ars aproape complet într-un incendiu a fost făcut printr-un anunț oficial, pe teritoriul fermei fiind amenajată și o tabără de vară.

Reprezentanții taberei de vară Hi-Ho au anunțat vestea pe Facebook, precizând: „Cu inimă îndurerată trebuie să confirmăm vestea că am pierdut o parte din tabără într-un incendiu oribil. Suntem recunoscători că nici oamenii și nici animalele nu au fost rănite, însă plângem dispariția a mulți ani de muncă și amintiri”, se arată în comunicat. „Tabăra Hi-Ho este un loc special pentru foarte mulți așa că intenționăm să reconstruim astfel încât totul să fie vesel și în siguranță în vara anului următor”.

Potrivit surselor locale, peste 30 de pompieri și șase autospeciale au venit la ferma familiei lui Jennifer Lawrence pentru a reuși să oprească incendiul deoarece în zonă nu existau hidranți.

Ferma este deținută de fratele actriței deținătoare de Oscar, Blaine Lawrence. Acesta a precizat că incendiul a distrus foarte multe proprietăți de la fermă, printre care spațiile de birouri, hambar, grajduri, o zonă amenajată pentru copii și multe alte facilități.

Jennifer Lawrence locuiește în prezent în New York, alături de soțul ei, Cooke Maroney. Jennifer Lawrence și-a împărțit timpul între New York și Los Angeles, alături de soțul său, Cooke Maroney, directorul galeriei de artă Gladestone. Ei au fost surprinși pentru prima dată împreună în iunie 2018. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island. Nunta lor a fost una spectaculoasă, participând aproximativ 150 de persoane, inclusiv celebrități, cum ar fi Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Amy Schumer, Ashley Olsen, Sienna Miller și Cameron Diaz. Ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport, care a fost proiectat în anul 1894 de către arhitectul american Richard Morris Hunt.

Citește și:
Zac Efron s-a despărțit de iubita sa, deși își căutau o casă pentru a se muta împreună

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people