Femeia care l-a respins pe Prințul William în adolescență are ceva în comun cu Meghan Markle

Lumea întâlnirilor amoroase nu este deloc ușoară, nici măcar atunci când este vorba despre un membru al unei familii regale.

Femeia care l-a respins pe Prințul William în adolescență are ceva în comun cu Meghan Markle

Cea mai bună dovadă o reprezintă Prințul William care, în timp ce era la facultate, făcuse o pasiune pentru o tânără, care însă l-a respins.

În cartea sa Kate: The Future Queen, expertul regal Katie Nicholl a descris încercările și eșecurile Prințului William de a o cuceri pe una dintre colegele sale de la Universitatea St. Andrews.

„Multe fete făceau eforturi pentru a-l întâlni, chiar își schimbau programa de facultate pentru a putea participa la același cursuri ca și William”, scrie Nicholl. „Însă nu toate colegele sale erau încântate de ideea unei posibile relații cu prințul, printre aceste excepții numărându-se și o tânără de origine americană pe nume Meghann Gunderman”.

„Una dintre primele fete pe care William le-a remarcat a fost moștenitoarea texană Meghann Gunderman, cunoscută ca și Gundy. Când William a invitat-o la o întâlnire – ceva ce el nu făcea de obicei – a avut un șoc atunci când aceasta l-a refuzat. Iar acest lucru l-a făcut să o placă și mai mult”, mai spune Nicholl.

Potrivit lui Nicholl, colegii lui William l-a descris ca fiind complet șocat de repingere și de faptul că Meghann nu și-a schimbat deloc părerea, indiferent de eforturile lui William.

„L-am auzit pe William când a invitat-o la întâlnire însă ea nu era deloc interesată de el și l-a refuzat”, a povestit unul dintre foștii colegi ai prințului. „O tot întreba de ce nu vrea să iasă cu el, însă ea nu și-a schimbat deloc părerea”.

Însă probabil mâna destinului a fost la mijloc pentru că la scurt timp după aceea William a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție, Kate Middleton. Meghann este acum fondatoarea și directorul executiv al companiei The Foundation For Tomorrow, iar în 2017 s-a căsătorit cu fostul jucător NFL Jason Sehorn.

Citește și:
Prințul William nu ar avea nicio problemă dacă cei trei copii ai săi ar face parte din comunitatea LGBTQ+

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people