Fanii au observat un detaliu emoționant în imaginile de la întâlnirea Prințului Harry de la Kensington Palace

Fanii familiei regale observă mereu toate detaliile și, de data asta, ei au văzut o fotografie nepublicată până acum cu Meghan Markle și Prințul Harry în interiorul Kensington Palace.

Fanii au observat un detaliu emoționant în imaginile de la întâlnirea Prințului Harry de la Kensington Palace

Prințul Harry și KP Sharma Oli, prim-ministrul Nepalului, s-au întâlnit ieri pentru a discuta mai multe subiecte, aceasta fiind prima vizită a unui oficial din Nepal din ultimii 19 ani. Cei doi s-au întâlnit însă și în trecut, în 2016, când Ducele de Sussex a mers într-o vizită oficială.

Prințul Harry și prim-ministrul Nepalului s-au întâlnit la Kensington Palace și, așa cum era normal, cei doi au făcut și câteva fotografii pentru a marca acest moment. e.Fanii au observat însă imediat un detaliu emoționant, mai ales că Harry și Meghan nu mai locuiesc la Kensington Palac În camera în care cei doi au discutat și au făcut poze erau expuse și câteva fotografii, printre care și una de la ședința foto de după anunțarea logodnei Prințului Harry cu Meghan Markle, în 2017.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The British Royal Family (@british_._royal._.family) on

Aceasta fotografie nu a fost publicată până acum și fanii au observat că pe rama acesteia se află și semnăturile și monograma cuplului.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by JC Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) on

Prințul Harry și Meghan Markle au locuit la Kensington Palace după nuntă, însă cei doi s-au mutat în Frogmore Cottage, Windsor, înainte de nașterea copilului lor. În weeekend, Meghan a participat pentru prima dată la un eveniment oficial, deși se află în concediu de maternitate.

Aceasta a atras toate privirile participând la Trooping the Colour, iar fanii au observat atunci că Ducesa de Sussex poartă un nou inel. Se pare că acesta este cadoul Prințului Harry pentru prima lor aniversare.

Citește și:
Care este semnificația inelului pe care Meghan Markle l-a purtat la Trooping the Colour

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people