Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit din nou părinți!

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară, vestea fiind anunțată de Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique.

Într-un interviu acordat unui post de radio din Chile, Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique, a fost întrebat de zvonurile potrivit cărora va deveni, din nou, unchi. „Dar am devenit deja unchi”, a fost răspunsul acestuia.

Prezentatorul emisiunii a cerut explicații cu privire la declarații, precizând că nu se referă la gemenii pe care îi au deja Enrique Iglesias și Anna Kournikova. „Copilul s-a născut deja?”, a fost întrebarea acestuia, la care Julio Iglesias Jr. a răspuns afirmativ, precizând însă că nu vrea să spună dacă este vorba de o fetiță sau un băiat. „Acesta este un secret”, a mai adăugat el.

„Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit”, a mai ținut să precizeze Julio Iglesias Jr.

Enrique Iglesias a fost invitat la finalul lui 2018 într-o emisiune la ITV în care a vorbit deschis despre sex, căsătorie și gemenii pe care îi are cu Anna Kournikova, Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias, dar și despre retragerea din industria muzicală. Cântărețul a dezvăluit inclusiv faptul că, de când a devenit tată, multe lucruri s-au schimbat în viața lui, inclusiv modul în care conduce.

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume”, a declarat Iglesias, referindu-se la faptul că acum este tată. „Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil”. Cântărețul nu ar fi deloc deranjat dacă gemenii lui ar alege o cariera muzicală atunci când vor fi mai mari. „Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în decembrie 2017. Cei doi s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți. Cu toate acestea, ei nu sunt căsătoriți. „Când ești cu cineva de atâta timp precum sunt eu, este ca și cum suntem căsătoriți. Suntem împreună de 17 ani, deci care e diferența? Cred în căsătorie dar, chiar dacă suntem sau nu căsătoriți, acest lucru nu va face nicio diferență”, a spus el, adăugând că „Mi-ar plăcea ca într-o zi să mă căsătoresc”.

În ceea ce privește relația cu Anna Kournikova, se pare că lucrurile sunt mai bine ca oricând. Cântărețul a insinuat că viața lui sexuală s-a îmbunătățit de când a devenit tată, în special dimineața. „Exact asta fac eu dimineața, în loc de micul dejun”.

Citește și:
Enrique Iglesias dansează alături de fiica sa, Lucy, iar imaginile sunt adorabile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people