Emma Watson răspunde criticilor aduse la adresa tatuajului său

Tatuajul temporar purtat de Emma Watson la decernarea Premiilor Oscar, a fost subiectul unor critici, după ce internauții au observat că există o greșeală gramaticală.

Emma Watson răspunde criticilor aduse la adresa tatuajului său

Emma Watson a purtat o rochie vintage semnată Ralph Lauren, accesorizand-o cu un tatuaj temporar Times Up'. Se pare că actrița a văzut apariția pe covorul roșu drept o bună modalitate de a promova organizația care susține egalitatea peste tot în lume, purtând numele acesteia tatuat pe mâna dreaptă.

Nu a durat mult, însă, până ce oamenii au observat că există o greșeală gramaticală: lipsa apostrofului. Noroc că tatuajul este temporar, așa că se va șterge curând.

În orice caz, aceste reacții nu ar fi existat, în mod normal, pentru o greșeală gramaticală dintr-un tatuaj, numai că lucrurile au devenit mai interesante deoarece tatuajul îi aparținea unei celebrități.

Emma Watson s-a văzut nevoită să răspundă tuturor criticilor printr-o postare pe Twitter. Scurt și la obiect. Nu a dat explicații și nu a arătat dispreț față de toată povestea creată. S-a mulțumit doar să facă haz de necaz: Poziție de persoană care verifică gramatica tatuajelor temporare disponibilă. Experiența în apostrofuri este absolut necesară.'

Prin această postare, nu numai că a dovedit că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, dar a și recunoscut greșeala.
Totuși, sperăm să nu fi glumit cu poziția aceea liberă, căci cine nu și-ar dori să o tatueze pe Emma Watson.

Citește și:
Cum a ridicat Frances McDormand sala în picioare prin discursul ei

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people