Ema, fetița Cristinei Cioran, a ajuns în sfârșit acasă

Ema, fetița Cristinei Cioran, a ajuns în sfârșit acasă, după aproape două luni petrecute în spital. Micuța s-a născut prematur. Vedeta a făcut primele declarații despre eveniment.

Ema, fetița Cristinei Cioran, a ajuns în sfârșit acasă

Ema, fetița Cristinei Cioran, a ajuns acasă după aproape două luni de la naștere, pe care le-a petrecut în incubator și la terapie intensivă. Micuța s-a născut prematur, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară. La data nașterii, pe 18 iulie anul acesta, Cristina Cioran și-a rugat fanii și apropiații să se roage pentru sănătatea micuței sale.

Acum, că fetița Cristinei Cioran a fost în cele din urmă externată, mama este în culmea fericirii, și a făcut declarații entuziasmate pentru postul de televiziune Antena Stars. „Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a spus Cristina Cioran.

Câtă vreme Ema, fetița Cristinei Cioran, a fost internată, mama ei a putut să o viziteze doar o dată pe săptămână, chiar și după ce i-a fost administrat vaccinul împotriva Covid-19, datorită protocoalelor stricte pentru siguranța pacienților impuse de pandemie. Deși Cioran a profitat de acest timp pentru a-și lua și o mică vacanță în care să se refacă după naștere și după sperietura provocată de starea copilului, ea a fost judecată aspru de urmăritorii din online, care i-au reproșat că nu este alături de fetiță. Vedeta a povestit și despre această perioadă complicată, în care fiica ei s-a aflat sub stricta supraveghere a medicilor.

„A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, a spus Cioran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)

Citește și:
Detalii inedite despre relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman. Ce au dezvăluit cei doi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people