Ellie White și iubitul ei, Doru Tinca, se căsătoresc după 14 ani de relație

Cântăreața Ellie White și partenerul ei, Doru Tinca, alături de care formează un cuplu de 14 ani, au anunțat că se căsătoresc.

Ellie White și iubitul ei, Doru Tinca, se căsătoresc după 14 ani de relație

Ellie White și Doru Tinca se căsătoresc. Cântăreața și managerul ei sunt într-o relație de 14 ani și au împreună și doi copii. 

Anunțul că Ellie White și Doru Tinca se căsătoresc a fost făcut de către cei doi în cadrul emisiunii „Star Matinal” de pe Antena Stars. Cântăreața a mărturisit cu această ocazie că a fost cerută în căsătorie acum mult timp, mai exact la o lună după ce s-au cunoscut și a oferit detalii despre acel moment. „Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut. La noi logodna încă durează de 13 ani. După 5 ani de relație am avut de ales în a face copii sau a ne căsători și am făcut un copil. După aia a venit și al doilea copil.”

Ellie White și Doru Tinca au dezvăluit motivul pentru care nu au făcut până acum pasul cel mare, deși formează un cuplu de mulți ani. „După atâția ani de relație nu mai simți nevoia să te căsătorești. O să facem și nunta. Aseară pe drum veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus „Happy Dragobete.” Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja știm totul unul de celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă”, au declarat Ellie White și Doru Tinca în emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars.

Cântăreața Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, a anunțat anul trecut la începutul lunii octombrie că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. De asemenea, partenerul ei, Doru Tinca, a fost și el diagnosticat cu Covid-19, iar fiica lor, Maria, a fost asimptomatică. În ceea ce îl privește pe fiul lor, Mihai, el a fost testat negativ, deși au locuit împreună.

După ce a depășit dificilul moment, Ellie White a fost invitată într-o emisiune TV pentru a povesti despre experiența sa cu COVID-19. „Am stat toți patru în izolare. La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. (…) La mine s-a manifestat ca o gripă mai grea”, a povestit Ellie White în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Citește și:
Relația Andrei cu Cătălin Măruță este foarte solidă. Ce a declarat artista despre rețeta fericirii lor?

Foto: Facebook Ellie White

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people