ELLE New Media Awards 2018: Un garden party în detalii de neuitat

ELLE New Media Awards 2018 a fost un garden party fabulos, cu invitați unul și unul, ținute spectaculoase și atmosferă strălucitoare, în ciuda ploii care a amenințat constant evenimentul, dar nu a apărut, până la urmă. Poate tocmai de aceea invitații noștri s-au distrat pe cinste, la cea mai stylish petrecere a sezonului.

Au fost prezenți, la ELLE New Media Awards 2018, vedete, bloggeri, vloggeri, influencers, designeri și fashioniste, colaboratori frecveți și prieteni ai revistei, toți bucurându-se de muzică, de atmosfera reușită și de o seară superbă de început de vară. Găzduit de Clubul Diplomatic, ELLE New Media Awards 2018 a fost (cel puțin pentru noi) petrecerea sezonului.

Gala de premiere a dezvăluit tuturor celor prezenți câștigătorii trofeelor ELLE New Media Awards 2018 (votați în exclusivitate de publicul elle.ro), și îi regăsești în imagini: Alina Ceușan, Ioana Grama, Dana Rogoz, Laura Giurcanu, Adela Pârvu, Andreea Balaban, Aicha Nicole, Alexander White, Ioana Dumitrescu și Mihai Jurca. Iar prezentatorii și, totodată, gazdele noastre au fost Laura Giucanu și Alex Vang.

Cum nici o petrecere nu există fără muzică, un rol esențial l-au jucat și Alina Eremia și Mark Stam, care au susținut cele două momente muzicale de care s-au bucurat toți cei prezenți la ELLE New Media Awards 2018. Iar ca dovadă că i-au energizat pe invitați, ai fotografiile din galerie, care spun totul despre cât de entertaining au fost momentele lor.

Dar nu trebuie să îi uităm nici pe sponsorii care au făcut posibil ELLE New Media Awards 2018: Yves Saint Laurent, FOREO, glo™, Answear.ro și Strongbow. Ne-au fost alături și partenerii noștri: Martini, Evian, Teto, Purple Flowers, MG Blanuri, Prestige Orchestra, Clubul Diplomatic, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Citește și:
ELLE New Media Awards 2018: Ținutele preferate ale editorului ELLE Maurice Munteanu 

Foto: Andrei Via

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people