Edward Sanda, declarație surprinzătoare despre soția lui, Cleopatra Stratan: „Pentru mine este perfectă”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Edward Sanda, declarație surprinzătoare despre soția lui, Cleopatra Stratan: „Pentru mine este perfectă”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în vara anului 2021 și formează unul dintre cuplurile apreciate de vedete din showbiz-ul autohton.

Edward Sanda a reușit să surprindă pe toată lumea cu declarația pe care a făcut-o despre Cleopatra Stratan. Artistul și soția lui au fost invitați în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV și au făcut mărturisiri inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. 

Întrebat dacă ar schimba ceva la soția lui, Edward Sanda a avut un răspuns neașteptat:Pentru mine este perfectă, e perfecțiunea întruchipată din cap până în picioare.”

Artista a dezvăluit și care este momentul din relație pe care nu îl va uita. „Iubesc totul la Edward, iar momentul meu preferat din relație a fost când m-a cerut în căsătorie”, a spus cântăreața.

De asemenea, cei doi au vorbit și despre planurile pe care le au în acest an. 

Vrem să plecăm la Paris, orașul îndrăgostiților, pe la sfârșitul lui martie. Acum să vedem dacă planurile pe care le avem o să coincidă cu vacanța noastră. Eu sunt înnebunită după Disney, desene animate. Abia aștept. Ne-am planificat totul. În februarie vrem să mai plecăm pe acasă la Chișinău”, a declarat Cleopatra Stratan în emisiunea „La Măruță.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august. La câteva săptămâni de la nuntă, au plecat în luna de miere și au ales să și-o petreacă în Sicilia.

Anunțul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că artista a făcut acest pas atunci când avea 18 ani. Tocmai de aceea, cântăreața a ținut să le transmită un mesaj celor care i-au spus că s-a grăbit și că ar fi trebuit să mai aștepte.

„Cică suntem „cel mai grăbit cuplu.” Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!”, a scris artista pe contul său de Instagram.

Cleopatra Stratan a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această hotărâre. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor după ce s-au căsătorit, au existat și mulți care i-au criticat pe cei doi pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. 

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram.

Citește și:
Alexandra Stan, în ipostaze HOT în vacanță în Mexic

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people