Edward Sanda are răspunsul perfect pentru cei care au criticat nunta lui cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda a avut răspunsul perfect pentru cei care au criticat alegerile făcute de el și Cleopatra Stratan cu privire la nunta lor.

Anunțul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc a luat prin surprindere pe toată lumea.

În weekend-ul trecut, Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au cununat religios, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă. Cei doi au mărturisit cu mai multe ocazii faptul că nu vor avea nași la nuntă și că nu își doresc să respecte ceea ce au făcut alții în trecut pentru că așa simt ei.

Chiar dacă s-au bucurat de aprecierea fanilor pentru faptul că își doresc o nuntă simplă, au existat și mulți care i-au criticat pentru alegerile pe care le-au făcut. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază faptul că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august, în Chișinău.

Cei doi artiști au transmis mesaje pline de emoție pe conturile lor de socializare cu privire la acest eveniment special din viața lor. „Să ne binecuvânteze Dumnezeu și să ne călăuzească dragostea și lumina în calea vieții!”, a scris Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împărtășit cu urmăritorii lor de pe Instagram mai multe fotografii de la cununia religioasă. De la eveniment nu au lipsit părinții lor, iar mama Cleopatrei, Rodica Stratan, a surprins cu apariția ei, având în vedere că este o prezență discretă și nu apare atât de des în lumina reflectoarelor. În ceea ce privește ținutele pe care cei doi au ales să le poarte, Cleopatra a avut o rochie lungă, albă, care îi marca foarte bine talia, accesorizată cu pantofi fără toc, în timp ce Edward a avut un costum bleumarin, o bluză albă și pantofi albi sport. Artista a optat pentru un machiaj natural și o coafură lejeră.

La cununia civilă, care a avut loc sâmbătă, 14 august, Cleopatra Stratan a purtat o rochie albă tip furou, din mătase, cu spatele gol și cu bretele subțiri, iar Edward Sanda a ales un costum elegant, cu o cămașă albă, dar și papion. Cel care a condus-o la altar pe Cleopatra a fost tatăl ei, Pavel Stratan.

Citește și:
Adela Popescu, primele detalii despre botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people