Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, internat în spital și suspectat de cancer

Dustin Diamond, actorul care a interpretat rolul lui Screech în serialul „Salvați de clopoțel”, a fost internat de urgență într-un spital din Florida în acest weekend.

Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, internat în spital și suspectat de cancer

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri mari la nivelul întregului corp. Medicii încă nu i-au putut pune un diagnostic, însă se tem că actorul ar putea suferi de cancer, anunță TMZ. Mama acestuia s-a stins din viață din cauza acestei boli, așa că medicii iau în calcul și istoricul medical al familiei.

Diamond a jucat inițial rolul lui Samuel „Screech” Powers în Good Morning, Miss Bliss, sitcom-ul marca Disney Channel, care ulterior s-a transformat în „Salvați de clopoțel”.

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Dan Block, unul dintre prietenii lui Diamond, a declarat anul trecut pentru publicația The Sun că actorul nu a știut de continuarea serialului, până când anunțul nu a fost făcut public.

„Știu că vrea să facă parte din proiect. E un băiat bun și merită o a doua șansă”, a afirmat Block.

În ultimii ani, Diamond nu a mai avut parte de succese profesionale notabile, însă a apărut în atenția publicului cu sex tape-ul Screeched: Saved By The Smell, pe care chiar el l-a regizat.

Apoi, în 2015, actorul a petrecut trei luni în închisoare fiindcă a fost implicat într-o bătaie dintr-un bar din Wisconsin, în care unul dintre participanți ar fi fost înjunghiat.

Diamond a avut de asemenea și probleme financiare, acesta datorând aproximativ două milioane de dolari statului american. Actorul a refuzat să își plătească la timp utilitățile, motiv pentru care era cât pe ce să își piardă casa.

Citește și:
Diagnosticat cu cancer cerebral în fază terminală, cântărețul Tom Parker a primit o veste excelentă de la medici

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people