Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit, după 5 ani și jumătate de relație

Doinița Oancea și logodnicul ei, Adrian Călin, s-au despărțit, după cinci ani și jumătate de relație. Actrița a fost cea care a confirmat separarea.

Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit, după 5 ani și jumătate de relație

Doinița Oancea și logodnicul ei, Adrian Călin, s-au despărțit. Cei doi formau un cuplu de cinci ani și jumătate. 

Doinița Oancea a confirmat în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars că ea și logodnicul ei s-au despărțit. Actrița a făcut primele declarații despre motivele pentru care au decis să pună capăt relației lor. „Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea.”

Doinița Oancea a mărturisit că încă mai ține foarte mult la fostul ei partener și că, în viitor, nu exclude ideea de a avea o relație de prietenie cu el. „Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, adăugat Doinița Oancea pentru sursa menționată anterior.

Doinița Oancea și Adrian Călin, care este pictor, și-au păstrat relația departe de ochii presei. Actrița, care a jucat în serialele „Fructul oprit” și „Sacrificiul”, a fost cerută în căsătorie de fostul ei partener la Roma. „S-a întâmplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci. După vreo doi ani am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună. Ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, dezvăluia Doinița Oancea în 2019 în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea.”

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au cunoscut în anul 2015, în timpul filmărilor pentru show-ul „Super Trip”, de la PRO TV. Inițial, cei doi au fost prieteni apropiați, iar ulterior au format și un cuplu.

Citește și:
Diana Dumitrescu a vorbit despre lupta de ani de zile cu depresia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people