Diana Ross nu crede în acuzațiile aduse lui Michael Jackson, iar Barbra Streisand susține că abuzul sexual „nu i-a omorât pe copii”

Diana Ross a postat un mesaj pe Twitter în care îl numește pe Michael Jackson „o forță incredibilă”, refuzând să creadă acuzațiile de pedofilie aduse în urma documentarului „Leaving Neverland”.

Diana Ross nu crede în acuzațiile aduse lui Michael Jackson, iar Barbra Streisand susține că abuzul sexual „nu i-a omorât pe copii”

Diana Ross, în vârstă de 74 de ani, a demonstrat că îi rămâne fidelă prietenului său, Michael Jackson, în ciuda controversei din jurul acuzațiilor de abuz sexual prezentate în documentarul realizat de HBO, „Leaving Neverland'. „Asta mă preocupă în această dimineață. Am încredere în ceea ce a fost Michael Jackson, iar pentru mine, dar și pentru alții, a fost o forță incredibilă, magnifică. Opriți-vă, în numele dragostei', a scris Diana în mesajul postat.


Cuvintele de susținere ale Dianei pentru Michael nu au surprins multă lume, având în vedere prietenia strânsă pe care cei doi au avut-o timp de aproape patru decenii. Diana a fost cea care a descoperit formația The Jackson 5, așa că a avut ocazia să observe evoluția starului, fiind numită mai târziu, tutore al copiilor săi, Prince, Paris și Blanket, în cazul în care Michael sau mama lui, Katherine Jackson, în vârstă de 88 de ani, nu ar fi putut să aibă grijă de ei.

Deși Diana a fost, în mod evident, una dintre cele mai loiale prietene ale lui Michael, nu este singura care l-a apărat în urma isteriei create de „Leaving Neverland', care a avut premiera la începutul lunii martie. Mesajul ei a venit la puțin timp după ce Barbra Streisand, în vârstă de 76 de ani, a atras atenția vorbind despre acuzațiile împotriva lui Michael, aduse de Wade Robson, 36 de ani, și James Safechuck, 41 de ani, doi bărbați care susțin că regele muzicii pop i-a abuzat sexual în copilărie.

Înt-un articol al New York Times, Barbra, la fel ca Diana, a părut să îi ia apărarea lui Michael, admițând că, deși îi crede pe Wade și James, abuzul sexual „nu i-a omorât'. „Nevoile sale sexuale erau ale lui, provenite din cine știe ce parte a copilăriei pe care a avut-o sau orice ar fi existat în ADN-ul lui. Poți spune „molestați', dar acei copii, așa cum ați auzit, erau foarte încântați să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit și au copii, deci nu i-a omorât acest lucru', a susținut Barbra.

Reacțiile în urma vizionării documentarului controversat rămân împărțite, atât din perspectiva celebrităților, cât și a fanilor.

Citește și:
Emilia Clarke mărturisește că a fost operată pe creier de trei ori în timp ce filma Game of Thrones

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people