Deși nunta a fost foarte intimă, rochia de mireasă a lui Sophie Turner a fost surprinsă de un fotograf, și arată incredibil

Sophie Turner și Joe Jonas sunt oficial soț și soție, în urma celei de-a doua căsătorii de weekend-ul trecut, din Paris.

Deși nunta a fost foarte intimă, rochia de mireasă a lui Sophie Turner a fost surprinsă de un fotograf, și arată incredibil

După ceremonia oficiată de Elvis Presley în Las Vegas, Sophie Turner și Joe Jonas au avut parte și de nunta mult visată din Paris, weekend-ul trecut. Din imaginea surprinsă de un fotograf curios, observăm că rochia de mireasă a lui Sophie este destul de tradițională, albă, cu mâneci și voal lung.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

👰❤ #JophieWedding #joejonas #sophieturner

O postare distribuită de 💛JONAS 💚 DNCE 💙 LOVATO 💜 (@jjosephjonas) pe


Evenimentul special din viețile celor doi a avut loc la pitorescul Le Château de Tourreau, unde tinerii căsătoriți și-au spus jurămintele în fața membrilor familiei și a prietenilor. Deși Joe Jonas a făcut poze alături de cavalerii de onoare, Sophie a reușit să păstreze secretă apariția sa în rochie de mireasă. Chiar și așa, un fotograf a reușit să surprindă o imagine de la înălțime, în care o vedem pe actriță înconjurată de familie. Us Weekly a scris despre rochia impresionantă că ar fi fost semnată de Louis Vuitton.

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă. „Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile', a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. „Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă', a continuat sursa. Primele fotografii apărute de la nuntă au fost cu Priyanka Chopra, purtând o rochie roz, la brațul lui Nick Jonas, care a ales un costum negru, simplu. Așteptăm cu nerăbdare fotografiile oficiale cu Sophie Turner în rochie de mireasă, dar și alături de Joe Jonas și prietenii celor doi.

Citește și:
Meg Ryan, alături de fiica adoptivă la Paris Fashion Week Haute Couture

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people