Delia și-a făcut o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum artista

Delia a reușit să ne surprindă și de data asta, acum fiind vorba despre o schimbare de look la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Delia și-a făcut o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată acum artista

De-a lungul anilor, Delia ne-a arătat că este adepta schimbărilor inedite și că are un stil vestimentar cu care iese foarte ușor în evidență. Artistei nu îi este teamă să experimenteze, iar noul ei look demonstrează acest lucru foarte bine. 

Mai exact, Delia și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram. Artista și-a făcut o schimbare de look neașteptată și putem spune că o prinde de minune. Nu a renunțat complet la blondul cu care ne-a obișnuit până acum, iar asta pentru că jumătate din părul ei este vopsit într-o nuanță de castaniu, iar jumătate este blond, după cum se arată și în fotografiile publicate de către artistă. În plus, Delia și-a făcut și breton.

Deși foarte mulți ar putea avea impresia că este o perucă, ei bine, Delia și-a ținut la curent urmăritorii cu toți pașii pe care i-a parcurs pentru a ajunge la acest look uimitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

După ce Delia a făcut public faptul că și-a schimbat radical look-ul, artista a primit nenumărate aprecieri din partea unor vedete, cum ar fi Antonia care a scris: „Woooooooooooooooow.” Nicoleta Nucă i-a comentat: „Omg! Miștoooooo”, în timp ce INNA a spus: „Fresh!”. Și Carmen Grebenișan s-a numărat printre vedetele care i-au lăsat comentarii Deliei: „Wow!! Chiar eram sigură prima dată că e perucă!”

Bineînțeles, reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Ba mai mult decât atât, aceștia s-au arătat încântați de alegerea Deliei și au copleșit-o cu o mulțime de comentarii. Urmăritorii ei au avut cuvinte de laudă cu privire la noul look al artistei. „OMG… Îți stă super bine”, „Ce tareeeee!”, „Cât de fain”, „Ești superbă!!”, „Wow ce taree. Îti stă super”, sunt câteva dintre comentariile primite de către Delia pe Instagram.

Citește și:
Lucian Viziru face mărturisiri inedite despre viața de familie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people