Delia, mesaj emoționant pentru soțul ei, de ziua acestuia de naștere. Ce i-a transmis artista

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Delia, mesaj emoționant pentru soțul ei, de ziua acestuia de naștere. Ce i-a transmis artista

Delia se numără printre artistele de succes din România, iar drept dovadă ne stau cariera ei muzicală impresionantă, precum și piesele care ajung hituri. 

În ceea ce privește viața personală, Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în 2010, într-un club de karaoke cunoscut din Centrul Vechi al Bucureștiului. S-au căsătorit în anul 2012 și fac o echipă excelentă și pe plan profesional. Deși sunt discreți când vine vorba despre relația lor, cântăreața a mai făcut cu diverse ocazii declarații referitoare la căsnicia ei.

Vedeta nu a lăsat ca ziua de naștere a soțului ei să treacă nesărbătorită și a ales să îi transmită un mesaj public, prin intermediul rețelelor de socializare.

„La mulți ani, suflețel. Te iubesc”, a scris Delia în descrierea mai multor imagini inedite în care apare alături de soțul ei.

Delia, declarații emoționante despre soțul ei, Răzvan Munteanu

În cadrul unui interviu pentru Libertatea, cântăreața a vorbit despre Răzvan Munteanu. Delia a dezvăluit pe ce anume se bazează relația lor, dar și cine anume cedează atunci când apar neînțelegeri. 

„Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit!”, a spus artista. 

Foarte mulți sunt curioși să afle cum reușește Delia să își gestioneze timpul, având în vedere cariera muzicală pe care o are, dar și proiectele din televiziune în care e implicată. 

„De fiecare dată îmi fac timp pentru mine, pentru că îl consider esențial, să îmi pot acoperi nevoia de libertate, de călătorii, să mă odihnesc și să mă relaxez. Să pot să am apoi energie și concentrare pentru toate filmările, concertele, proiectele, pentru sesiunile de la studio”, a adăugat Delia pentru Libertatea. 

Într-un podcast realizat de Andra, Delia a făcut declarații emoționante despre soțul ei.

„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe.”

Citește și:
Demi Moore și-a lansat propria linie de costume de baie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people