Demi Moore și-a lansat propria linie de costume de baie

Demi Moore a lansat o colecție de costume de baie de epocă, inspirată de eleganță și farmec.

Demi Moore și-a lansat propria linie de costume de baie

La aproximativ un an de când fiicele sale, Rumer, Scout și Tallulah Willis, au devenit imaginea pentru o campanie Andie Swim cu tematică de familie, Demi Moore și-a lansat propria linie de costume de plajă pentru acest brand.

Demi Moore a lansat o colecție de costume de baie

Lansată online pe 7 iulie, cu o a doua lansare programată pentru 15 iulie, și cu prețuri cuprinse între 75 și 155 de dolari, colecția Demi Moore x Andie se inspiră din colecția proprie a vedetei de piese de epocă adunate în timpul călătoriilor sale prin lume. Printre cele mai importante elemente se numără bikini clasici și maiouri în culori închise, topuri elegante cu spatele gol, combinate cu pantaloni și imprimeuri, inclusiv unul inspirat de focul de artificii, perfect pentru zilele de vară.

„O mare parte din ceea ce a inspirat această colecție Andie a fost să ne gândim la lucrurile la care femeile sunt sensibile, fie că este vorba de burtică sau de alte zone ale corpului. Ele nu vor să nu se simtă sexy sau dezirabile. Asta a fost într-adevăr ceva în mintea mea, care este schimbarea acestei idei că devenim mai puțin dezirabile pe măsură ce îmbătrânim”, a declarat Demi Moore pentru People.

Modelele cu influențe retro ale stilurilor ei oferă o alternativă la bikini cu bretele care domină social media în aceste zile. Moore a fost un investitor timpuriu în brandul fondat de femei, care oferă costume în mărimi de la XS la XXXL, concepute pe baza feedback-ului și a testelor de uzură efectuate de mii de femei.

„Am început să mă gândesc la faptul că în ultimii ani a fost vorba despre costume care abia dacă aveau țesături și cât de mult mi-a plăcut tipul de eleganță și farmec al unora dintre aceste costume de epocă și imaginile care veneau cu ele. Poți să te simți sexy și împuternicită și confortabil și nu trebuie să arăți multă piele”, a declarat Demi Moore.

Citește și:
Ricky Martin, primele declarații despre acuzațiile dintr-un ordin de restricție pentru abuz domestic

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people