Ricky Martin, primele declarații despre acuzațiile dintr-un ordin de restricție pentru abuz domestic

Ricky Martin a făcut primele declarații despre acuzațiile de abuz domestic după ce a fost emis un ordin de restricție împotriva sa. 

Ricky Martin, primele declarații despre acuzațiile dintr-un ordin de restricție pentru abuz domestic

A fost emis un ordin de restricție pentru abuz domestic împotriva lui Ricky Martin. Plângerea a fost depusă în temeiul Legii de Prevenire și Intervenție a Abuzul Domestic din Puerto Rico, iar autoritățile nu au dezvăluit identitatea persoanei care a cerut ordinul de restricție. Într-o declarație transmisă prin intermediul reprezentantului său, cântărețul a făcut primele declarații despre aceste acuzații.

Ricky Martin a negat acuzațiile dintr-un ordin de restricție pentru abuz domestic depus în Puerto Rico.

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem încrezători că atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit”, au transmis reprezentații lui Ricky Martin pentru publicația People. 

Conform The Cut, vineri, 1 iulie, poliția a încercat să emită ordinul de restricție la reședința artistului din Puerto Rico, însă sâmbătă, 2 iulie, purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, a declarat pentru Associated Press că „poliția nu a reușit să-l găsească.”

Reclamantul nu a depus inițial o plângere la poliție, ci a mers direct în instanță pentru un ordin de protecție deoarece „se teme pentru siguranța lui.”

„Confirmăm că poliția din Puerto Rico este în proces de a depune un ordin de protecție, în conformitate cu Legea 54, emis împotriva domnului Enrique Martín”, a declarat poliția într-un comunicat, relatează Hindustan Times.

Tot The Cut mai transmite și că El Vocero, un ziar din Puerto Rico, susține că ordinul de restricție ar fi fost cerut de o persoană care s-ar întâlni cu Ricky Martin de șapte luni. Conform ziarului, s-ar fi despărțit în urmă cu două luni, însă pesoana care l-a reclamat mai susține și că artistul s-ar mai fi apropiat de casa lui de cel puțin trei ori de la despărțire. Acest ordin l-ar împiedica pe Ricky Martin să ia legătura cu persoana care l-a cerut pentru o anumită perioadă, până acum ar putea fi programată o audiere pentru a determina necesitatea lui.

Citește și:
R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people