Ileana Lazariuc, apariție inedită în costum de baie, la 40 de ani

Ileana Lazariuc s-a afișat pe rețelele de socializare într-un costum de baie ce-i vine perfect.

Ileana Lazariuc, apariție inedită în costum de baie, la 40 de ani

Ileana Lazariuc se poate mândri cu o siluetă de invidiat la vârsta de 40 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac a pozat într-un costum de baie care îi vine perfect, iar aprecierile din partea fanilor nu au întârziat să apară. Vedeta se bucură de vacanța în care se află, unde petrece timpul pe plajă, la soare.

Ileana Lazariuc, apariție superbă în costum de baie

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac se bucură din plin de vacanța sa. Ileana Lazariuc s-a afișat pe rețelele de socializare într-o ipostază inedită, în care a lăsat la vedere silueta de invidiat. Într-un costum de baie albastru, ce pare a fi format din două piese, aceasta s-a fotografiat cu priveliștea spre mare în spate. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind încântați de ipostaza în care au văzut-o pe fosta noră a lui Ion Țiriac.

„Ești foarte frumoasă, prietena mea”, „Superbă”, „Ai oprit timpul în loc”, „Cea mai frumoasă de pe planetă.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Ileana Lazariuc a preferat tot timpul să rămână discretă în ceea ce privește viața sa personală și nu îi place să se expună foarte mult public. În anul 2019, s-a aflat faptul că Ileana Lazariuc și Țiriac junior nu mai formează un cuplu și au decis să se despartă cu doi ani în urmă. Aparițiile lor publice au fost la fel de discrete și niciunul nu a oferit detalii legate de divorțul lor.

Ce relație este acum între Ileana și Ion Ion Țiriac

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, Ileana și Ion Ion au avut un schimb de replici rar pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o imagine dintr-o vacanță în care a mers alături de copii și fostul soț. Aceasta și-a amintit de un moment când fostul ei partener i-a făcut o fotografie în care a dorit să prindă și soarele puternic și i-a oferit indicații pentru a imortaliza perfect imaginea.

sursa: Instagram

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul unei fotografii postată pe Instastory. În urma postării fostei soții, fiul lui Ion Țiriac a răspuns: „Am vrut să prind apusul în părul tău„.

Citește și:
Cum se înțelege Viviana Sposub cu fetițele pe care George Burcea le are din relația cu Andreea Bălan

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people