Delia, declarații inedite despre dorința de a deveni mamă: „Rămâne o portiță deschisă”

Delia a oferit declarații despre dorința ei și a soțului său, Răzvan Munteanu, de a deveni părinți.

Delia, declarații inedite despre dorința de a deveni mamă: „Rămâne o portiță deschisă”

Delia este una dintre artistele din România care se bucură de celebritate și comunitatea foarte mare de fani. Cântăreața este, fără dar și poate, una dintre cele mai apreciate de la noi, iar piesele sale adună vizualizări record. Ba mai mult, proiectele merg din ce în ce mai bine, artista fiind și jurată la „X Factor” și „IUmor”, iar soțul ei este un om de afaceri de succes.

Delia, declarații inedite despre dorința de a avea un copil

Cum viața profesională merge ca pe roate, oamenii se întreabă dacă cei doi se văd și în ipostaza de părinți. De-a lungul timpului, Delia a fost întrebată dacă se visează să fie mamă, însă răspunsul a fost de cele mai multe ori același. Cântăreața și soțul ei nu s-au grăbit să își întemeieze o familie, profitând de libertatea lor de a călători oricând și a se ocupa de afaceri și carieră. Cu toate acestea, Delia nu spune un „nu' categoric atunci când vine vorba de copii.

Într-un interviu acordat pentru Cancan, vedeta a dezvăluit că are mai multe variante de răspuns pentru această întrebare, însă nu își dorește să le dezvăluie public. Prin urmare, cea mai potrivită opțiune a fost să spună că ea și Răzvan vor să „lase o portiță deschisă”, în cazul în care va apărea un copil.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a spus Delia.

Cum se menține artista în formă

Delia se bucură de o comunitate de 3 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, ceea ce înseamnă că este în topul preferințelor românilor. Activitatea ei de pe rețelele de socializare și contentul pe care îl promovează i-a atras pe internauți, curioși de locurile pe care le vizitează și stilul ei de viață.

Întrebată cum reușește să se mențină în formă, în ciuda programului foarte încărcat, Delia a precizat că obișnuiască să meargă mult pe jos, în special dimineața. De asemenea, artista este și un fan declarat al stretchingului și înotului.

„Mergem foarte mult, dar ‘just walking’, mers simplu, normal, sau mers alert. Și din când în când și alergare. Diminețile, cel puțin, la orele la care nu e foarte multă lume în parcuri, îi dăm frumos, mergem pe jos până la cafeneaua care ne place, bem o cafea și înapoi acasă. Și mai fac stretching foarte mult și foarte des, mai înot, sunt activă. Nu sunt fan săli de fitness, nu merg la sală.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
Imaginea inedită cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people