Delia face mărturisiri despre momentele dificile din copilărie

Delia a vorbit despre momentele grele din copilărie, după ce a aflat despre cazul primarului din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o agresa.

Delia face mărturisiri despre momentele dificile din copilărie

Delia este una dintre artistele care a fost vocală pe tema violenței în rândul minorilor și chiar a promis că va acționa și se va implica în acțiuni împotriva bullying-ului, după ce s-a arătat șocată de incidentul revoltător de la Târgu Jiu.

Delia a povestit de data asta într-o serie de Instastories despre momentele dificile din copilărie, după ce a văzut o înregistrare care circulă zilele acestea în presă în care primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și-a filmat fiica, în vârstă de 14, dezbrăcată și în genunchi, în timp ce o abuza și umilea. Ulterior, în cazul acestuia, procurorii au deschis un dosar penal după apariția în spațiul public a înregistrării, informează Digi24, care citează Gazeta de Bistrița.

Delia începe prin a spune că experiența revoltătoare prin care a trecut fetița a făcut-o să își amintească de ceea ce a trăit în copilărie, menționând că s-a confruntat cu situații similare. „Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare, doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți, a povestit Delia cu ochii în lacrimi.

Pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau, că așa știau de la părinții lor, că trebuie să te bată ca să înveți. Și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a spus artista.

Artista a mai povestit și despre un episod umilitor cu educatoarele de la creșă. „Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă imensă de unde să mâncăm. Asta se întâmpla în creșa sau grădinița dintre Piața Reșița și Straja, în Sector 4 București, acum mulți ani. (…) De fiecare dată când văd chestii agresive am aceeași stare. Chiar nu e ok. Stop.”

Citește și:
Violența în rândul minorilor: de unde pornește și de ce rămânem pasivi în fața ei. Ce spun psihologii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people