Declarația cu care Andreea Bălan și-a surprins fanii: „Bărbații sunt intimidați de mine”

Andreea Bălan și-a surprins fanii cu o serie de confesiuni sincere despre viața ei sentimentală. Ce a declarat cântăreața?

Declarația cu care Andreea Bălan și-a surprins fanii: "Bărbații sunt intimidați de mine"

Andreea Bălan este tot mai rezervată când vine vorba de viața ei sentimentală și puține au fost ocaziile în care a făcut declarații despre acest subiect. Cu toate astea, artista a mărturisit în mai multe rânduri faptul că nu se lasă doborâtă de dezamăgirile pe care le-a întâmpinat pe plan amoros și este încrezătoare că va întâlni o persoană cu care să se potrivească. 

Andreea Bălan se bucură de o carieră de succes în muzică, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Cântăreața a declarat recent că este fericită și că în ultima perioadă s-a ghidat mult mai mult după instinct. 

„M-am simțit fericită în mai multe locuri, cu mai multe persoane și cred că fericirea este în noi, așa că dacă eu sunt fericită cu mine și mă iubesc pe mine, automat, ofer iubire și pot să mă simt bine oriunde. Am învățat în ultimul timp să-mi ascult instinctul și să mă ghidez foarte bine după instinct, poate ani de zile l-am neglijat sau poate m-am neglijat pe mine în interior. Mai nou meditez, sunt foarte bine cu mine, sunt foarte fericită. Sunt convinsă că în jurul meu sunt oameni de același grad cu mine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, scrie Spynews.ro. 

Însă, Andreea Bălan a ținut să facă o mărturisire surprinzătoare. Mai exact, cântăreața a dezvăluit că bărbații se simt intimidați de ea, fiind astfel destul de dificil să o abordeze. 

„Bărbații sunt intimidați de mine. Le este greu să mă abordeze. De multe ori eu trebuie să fac primul pas și să le dau un zâmbet ca apoi ei să prindă curaj”, a adăugat cântăreața la Antena Stars.

La începutul anului 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, artista confirmând atunci informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Relația celor doi a fost intens mediatizată de-a lungul timpului și s-a sfârșit printr-un lung proces de divorț. După despărțire, cei doi și-au disputat custodia celor două fiice, Ella și Clara Maria.

La câteva luni de la anunțarea despărțirii, atât Andreea Bălan cât și George Burcea au început alte relații, artista formând un cuplu cu Tiberiu Argint (relație care s-a destrămat între timp), iar actorul având-o alături pe Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs săteni” difuzată de PRO TV.

Citește și:
Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre viața ei amoroasă după divorț: „Nu sunt greu de cucerit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people