Decizia surprinzătoare luată de Vlăduța Lupău la câteva zile de când a născut un băiețel

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august un băiețel.

Decizia surprinzătoare luată de Vlăduța Lupău la câteva zile de când a născut un băiețel

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august un băiețel de nota 10, așa cum a dezvăluit artista pe rețelele de socializare. Vedeta și soțul ei au ales pentru micuț un nume rar întâlnit la noi, Iair, dar cu o puternică semnificație.

Iair este un nume întâlnit în Biblie și care simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este stabilită pe 1 noiembrie, când se sărbătorește ziua tuturor sfinților.

Spre surprinderea, dar și încântarea fanilor, artista a decis să nu facă o pauză profesională prea mare, mai mult chiar, managerul cântăreței a anunțat că aceasta ar putea reveni pe scenă chiar la finalul acestei luni.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem. Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă. Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede.”, a declarat managerul Vlăduței Lupău, pentru playtech.ro.

Ce mesaj a transmis Vlăduța Lupău imediat după ce a devenit mamă

Vlăduța Lupău a născut sâmbătă la un spital privat din Cluj Napoca și la scurt timp după venirea pe lume a băiețelului ei, ea a dezvăluit câteva imagini chiar din sala de nașteri și a transmis un mesaj emoționant adresat celui mic.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede… de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna si pentru totdeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume „mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea „Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică „Ești mama lui Iair!”

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC!
Eu, mami!”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people