Vlăduța Lupău, declarații emoționante despre problemele de sănătate avute înainte de a rămâne însărcinată

Vlăduța Lupău a făcut o serie de declarații referitoare la sarcina ei și problemele cu care s-a confruntat înainte.

Vlăduța Lupău, declarații emoționante despre problemele de sănătate avute înainte de a rămâne însărcinată

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată cu primul copil. Vedeta și soțul ei, Adi Rus, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a acestuia, iar cei doi au dezvăluit recent că vor avea un băiețel. Cu toate acestea, sarcina vedetei vine și cu interdicții din partea medicilor, mai ales din cauza problemelor anterioare cu care s-a confruntat artista.

Vlăduța Lupău a vorbit pentru prima dată despre faptul că problemele de sănătate cu care s-a confruntat au dus la pierderea a două sarcini. Invitată în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, Vlăduța Lupău a povestit că, după multe investigații și analize, a aflat că suferă de o boală, motiv pentru care nu putea să rămână însărcinată, așa că a decis să se opereze, apoi să urmeze un tratrament pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut.(…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult, eram și mai dornici să se întâmplă și să fie, adică minunea să existe.(…) În urma mai multor analize am descoperit la un moment dat că eu am endometrioză.”, a declarat Vlăduța Lupău în podcast-ul lui Mihai Morar.

Artista a povestit că mai multe persoane i-au spus că suferă de aceeași afecțiune ca și ea și că le recomandă neapărat o vizită la doctor deoarece este o boală care poate recidiva.

„Multe fete mi-au spus că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa, eu am trecut până am ajuns la decizia de a mă opera pentru că boala asta nu are leac prin tratament, acum nu sunt eu medic, dar am fost pe la mulți medici până am ajuns la operație. Endometrioza asta este o boală a secolului la femei, care nu are așa o deslușire din ce cauză, de unde, care e motivul apariției acestei boli și ea tot crește, crește și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, poate să recidiveze.”, a mai adăugat Vlăduța Lupău.

Ulterior, artista a descoperit că mai are o problemă de sănătate, care poate duce la pierderea unei sarcini și din acest motiv a așteptat să treacă primele trei luni, să își facă un set complet de analize și abia apoi să se poată bucura de faptul că este însărcinată.

„După am mai făcut niște analize și analizele ălea au spus că am niște probleme la sânge, care din nou este o problemă în rândul femeilor, cred că 90% din cazuri există.(…) Și boala aia de sânge ține de trombofilie.(…) 1 din 3 femei se confruntă cumva cu o sarcină pierdută din cauza acestor analize de sânge pentru că nu le știi și te întrebi de ce și abia după ce pierzi o sarcină ajungi să vezi că asta e problema”, a mai adăugat artista.

„O sarcină îți aduce și cea mai mare fericire, dar și cele mai mari frici sau stresuri cumva să zic așa, pentru că tot timpul te gândești, sau eu care am trecut prin două experiențe.(…) Eu cel puțin nu m-am bucurat absolut deloc până să trec pragul de trei luni, să iau toate analizele din lume făcute, primite, confirmate că totul e în regulă.”, a mai specificat Vlăduța Lupău.

Citește și:
Adela Popescu, sfaturi pentru familiile cu mulți copii: „Ei sunt unici și merită tot”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people