De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales ca relația dintre ei să nu fie publică mai multe luni

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează în mod oficial un cuplu și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile.

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales ca relația dintre ei să nu fie publică mai multe luni

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care lucrează împreună la serialul Adela, difuzat și produs de Antena 1, au confirmat faptul că au o relație, după ceva timp în care publicul a speculat pe marginea interacțiunilor dintre cei doi și au făcut oficial acest anunț în urmă cu câteva zile prin intermediul unei postări pe conturile lor de Instagram.

Fanii celor doi s-au întrebat încă de la început de ce aceștia au așteptat câteva luni bune înainte de a face public faptul că formează un cuplu. Astfel, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să facă unele precizări pe marginea acestui subiect prin intermediul unui vlog.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman, vorbind despre fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, și Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei și cunoscuta producătoare de seriale, inclusiv serialul Adela, în care joacă el și Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a mai precizat că s-au temut să spună că formează un cuplu în eventualitatea în care relația lor nu ar fi funcționat și, bineînțeles, nu știau cum va reacționa Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad, însă aceasta s-a bucurat pentru cei doi, ea fiind de asemenea într-o relație.

„Cred că asta a fost cea mai mare barieră pe care, după ce am depășit-o, totul a curs foarte firesc și nu am mai avut probleme și ne-am relaxat și noi”, a mai zis Vlad.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut acum primele dezvăluiri despre relația lor, povestind și despre momentele care i-au apropiat, dar și despre cum se înțeleg și ce preferă să facă în timpul liber.

„Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu căldura e mai greu”, au povestit cei doi în cadrul emisiunii.

În ceea ce privește începutul relației amoroase dintre ei, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au povestit că totul a început de la prietenia legată pe platourile de filmare, devenind foarte apropiați, însă a existat și un moment în care au realizat că între ei este mai mult decât o amiciție.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la el. Ne-am legat așa după ziua ei.

Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai dezvăluit cei doi.

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people