De ce Tom Cruise nu a mai vorbit cu fiica sa de ani de zile

Tom Cruise este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, însă se pare că în viața personală lucrurile nu sunt la fel de bune.

De ce Tom Cruise nu a mai vorbit cu fiica sa de ani de zile

Tom Cruise și Katie Holmes au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar fiecare apariție în public alături de fiica lor, Suri, a fost întotdeauna apreciată.

Deși este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Tom Cruise este cunoscut și pentru comportamentul lui mai puțin obișnuit. Se pare că el i-a interzis fostei sale soții, Katie Holmes, să facă publice relațiile pe care le va avea în viitor și, desigur, nu putem uita că este scientolog.

Dincolo de aceste lucruri, Tom Cruise are un comportament ciudat și față de fiica sa, Suri. Ultima dată când actorul a fost fotografiat alături de fiica sa a fost în 2012, anul divorțului de Katie Holmes. În plus, potrivit unei surse apropiate, se pare că el nu s-a mai întâlnit și nici nu a mai vorbit cu Suri de aproape trei ani.

❄️❄️❄️❄️💕💕💕💕💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Ce l-ar putea împiedica pe Tom Cruise să își vadă fiica? Ei bine, se pare că în tot acest timp Katie Holmes s-a temut ca fiica sa să nu fie răpită de membrii Bisericii Scientologice. În plus, mulți susțin că liderii acestei biserici, din care face parte și Tom Cruise, îi evită pe cei care urmează alte religii.

#tbt 💕💕💕💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Reprezentanții bisericii au declarat că acest lucru nu este adevărat: „Nu comentăm niciodată viața celor care fac parte din parohie. În ceea ce privește practicile religioase ale Bisericii, nu știm care sunt sursele voastre anonime, dar au înțeles totul greșit. Scientologii respectă credința altora, se asociază și se împrietenesc cu membrii fiecărei religii. Scientologii nu taie legături cu prietenii sau membrii familiei non-scientologi, deoarece au ales o altă religie.”

Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit în 2006, iar fiica lor, Suri, are în prezent 11 ani. Tom și Katie s-au despărțit în 2012, iar de atunci actrița are o relație cu Jamie Foxx, lucru care l-a deranjat pe Tom.

Jamie Foxx și Tom Cruise au fost prieteni buni în trecut, ei jucând împreună și în thriller-ul „Collateral”. O sursă apropiată a declarat că Tom este șocat și supărat că fosta lui soție se întâlnește cu un fost coleg pe care îl considera un prieten apropiat. „El se simte trădat de amândoi”, a adăugat sursa.

Citește și:
Cat de bine seamana Suri Cruise cu mama ei, Katie Holmes

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people