De ce Rona Hartner nu a divorțat până acum, deși au trecut luni bune de la despărțire

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, au anunțat că au decis să divorțeze, după trei ani de relație.

De ce Rona Hartner nu a divorțat până acum, deși au trecut luni bune de la despărțire

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, au anunțat că au decis să divorțeze, după trei ani de relație. Cu toate acestea, până acum, divorțul nu a fost pronunțat, iar actrița a vorbit deschis despre motivele care au dus la această întârziere, precizând însă că relația dintre ea și cel care va fi în curând fostul ei soț s-a mai îmbunătățit în ultima vreme.

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner invitată într-o emisiune la Antena Stars.

Actrița a mai vorbit și despre faptul că Herve Camilleri este catolic și a mai fost căsătorit. „Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers”, a explicat Rona Hartner.

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit în toamna anului 2019 și formau un cuplu extrem de solid. Artista a dezvăluit acum câteva luni că ea și soțul ei au decis să divorțeze, menționând că ea și Herve sunt separați de o lună și jumătate și că au rămas prieteni.

De asemenea, artista a publicat și un video pe contul său de YouTube, acolo unde a precizat că a fost o perioadă confuză pentru ea. „N-am mai vrut să mint, să spun că totul este în regulă. N-am vrut să creadă lumea că sunt insensibilă. A fost o perioadă foarte confuză și trebuie să recunosc că suntem foarte afectați toți când se termină o relație. Eu și cu Herve aveam un proiect și odată cu relația, am pierdut și acest proiect.”

Citește și:
Virgil Ianțu vorbește despre viața de familie și relația cu fiica sa, Jasmina

Foto: Instagram Rona Hartner

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people